TiBO TV partner i Re-Debate 5.0 – Kampionatit Kombëtar të Debatit
7 Korrik, 2020
Bukinist.al mbështetës i debatuesve të rinj të Kampionatit Kombëtar të Debatit
8 Korrik, 2020

8 Skuadrat çerekfinaliste që vazhdojnë garën në Re-Debate 5.0

Ka përfunduar Faza e Eleminatoreve ku 16 skuadrat që u kualifikuan gjatë fazës në nivel qyteti u përballën në 8-të debate.

Skema e Fazës Finale tashmë ka krijuar dhe skuadrat që do të përballen në çerekfinale.

Shkollat e kualifikuara dhe përballjet për në çerek-finale si më poshtë.
⠀⠀
Shkolla e Mesme “Ibrahim Rugova” VS. Shkolla e Mesme “Harry T. Fultz
Shkolla e Mesme “Luigj Gurakuqi” VS. “Ernest Koliqi“⠀
Shkolla e Mesme “Ismail Qemali” VS. “Janaq Kilica“⠀
Shkolla e Mesme “Naim Frashëri” VS. “New York“⠀

Skema e debateve për fazën e Finales