Bukinist.al mbështetës i debatuesve të rinj të Kampionatit Kombëtar të Debatit
8 Korrik, 2020
Re-Debate 5.0 Kampionati Kombëtar i Debatit – DEKLARATË!
10 Korrik, 2020

4 Skuadrat Gjysmëfinaliste të Re-Debate 5.0

Këtë të Premte do të jemi si gjithmonë Live në kanalet tona online me Gjysmëfinalen e Re-Debate 5.0! Pas një maratone të gjatë prej disa javësh, me plot emocione jemi gati për të zbuluar finalistët e këtij edicioni!

Kjo garë do të jetë pa skualifikime këtë herë, pasi dy skuadrat me pikët më të larta nga debatet do të garojnë për Finalen e Madhe, për vendin e parë dhe të dytë. Dy skuadrat me më pak pikë do të garojnë për vendin e tretë dhe të katërt!

Po ju njohim më poshtë me kalendarin e debateve të gjysmëfinales:

Shkolla e Mesme “Ibrahim Rugova” Shkolla e Mesme “Luigj Gurakuqi”⠀
Shkolla e Mesme “New York” Shkolla e Mesme “Janaq Kilica”

Si gjithmonë do të jemi LIVE në faqen e @liburnetikorg në Facebook dhe në kanalin e YouTube!⠀

Skema e fazës finale: liburnetik.org/redebate/skema⠀