Përse kjo hapësirë?

 
 
Lexo më shumë
 
17 Gusht, 2022

Fenomeni NEETs dhe Drop Out, këndëvështrimi i një të riu

Fenomeni NEETs është një fenomen jo shumë i njohur për nga emri por shumë i shpeshtë për nga realiteti dhe ky nuk është një fakt aspak […]
17 Gusht, 2022

Jeta e një të riu në Shqipëri

Një nga problemet më të mëdha që perballet çdo njeri i shoqërisë tonë moderne është se çfarë do të bëjnë me jetën e tyre. Kjo gjë […]
15 Gusht, 2022

Drop Out dhe NEETs, dukuritë që duan ndërgjegjësim!

Për të nisur një artikull mbi këto dukuri apo nëse i cilësoj ndryshe, fenomene të ulura këmbëkryq në realitetin shqiptar, si Drop Out dhe NEETs , […]
8 Gusht, 2022

Të Rinjtë NEETs në Shqipëri

Shifrat e të rinjve që i përkasin moshës 15 deri në 29 vjeç, të paangazhuar në punësim, arsim dhe trajnim, të referuar si NEETs, kanë pësuar […]
1 Gusht, 2022

Braktisja e hershme e shkollës (Drop Out)

Nëse flasim për rëndësinë e shkollës dhe impaktin e edukimit mbi jetën e gjithsecilit, përshkrimi i Drop Out-it si fenomen nuk mund të niset ndryshe se […]