Drejtor Lifi…
4 Qershor, 2021
Arsimi, edukimi dhe regjimet
15 Qershor, 2021

Hidhet shorteu për Fazën e Eleminatoreve. Këto janë 8 Debatet!

Kampionati Kombëtar i Debatit me edicionin Re-Debate 5.1 ka mbërritur në fazën më të rëndësishme, atë të Eliminatoreve.

Pas fazës së Debateve në Nivel Qyteti dhe asaj të Pre-Eliminatoreve, ku kualifikimi për të vazhduar garën përcaktohej nëpërmjet pikëzimit, fillimisht të 32 skuadrave dhe më pas të 16 finalistëve, në fazën e Eliminatoreve nxënësit e skuadrave do të përballen me eliminimin direkt në 8 debate.

Sot është hedhur shorti që ka përcaktuar edhe 8 Debatet e Fazës së Eliminatoreve.

Qemal Stafa, Tiranë VS. Bido Sejko, Konispol

Harry T. Fultz, Tiranë VS. Flatrat e Dijes, Fier

Hydajet Lezha, Lezhë VS. Ernest Koliqi, Tiranë

Isa Boletini, Kamëz VS. Sami Frashëri, Tiranë

Protagonistët, Tiranë VS Petro N. Luarasi, Tiranë

Lefter Talo, Finiq VS. Ibrahim Rugova, Kamëz

Shkolla e Mesme Rrëshen VS. Janaq Kilica, Fier

A. Z. Çajupi, Tiranë VS. Dhaskal Todri, Elbasan