Përfundon faza e debateve në nivel qyteti. Këto janë 16 skuadrat finaliste!
4 Prill, 2019
Re-Debate 4.1 – Finalja e Kampionatit Kombëtar të Debatit do të mbahet në datat 5 dhe 6 maj 2019
3 Maj, 2019

Zbuloni 8 Debatet e Kampionatit Kombetar Re-Debae 4.1!

Debatet qe do te zhvillohen ne date 5 Maj 2019:

  • Gjimnazi ‘Dhaskal Todri’ (Elbasan) VS. Gjimnazi ‘28 Nëntori’ Sk. B (Burrel)
  • Gjimnazi jopublik ‘Ernest Koliqi’ (Tiranë) VS. Gjimnazi ‘Havzi Nela’ Sk. B (Kukës)
  • Gjimnazi ‘Jordan Misja’ (Shkodër) VS. Gjimnazi ‘Shote Galica’ Sk. B (Fushë Krujë)
  • Gjimnazi jopublik ‘Protagonistët’ (Tiranë) VS. Shkolla profesionale ‘Harry T. Fultz’ (Tiranë)
  • Gjimnazi ‘Rrëshen’ Sk. A (Rrëshen) VS. Gjimnazi ‘Themistokli Gërmenji’ (Korçë)
  • Gjimnazi ‘Hydajet Lezha’ (Lezhë) VS. Gjimnazi ‘Naim Frashëri’ (Durrës)
  • Gjimnazi ‘Janaq Kilica’ (Fier) VS. Gjimnazi ‘Skënderbeu’ Sk. B (Krujë)
  • Gjimnazi ‘Ibrahim Rugova’ (Kamëz)VS. Gjimnazi ‘Qemal Stafa’ (Tiranë)