‘Thirrje për Vullnetarë’
16 Dhjetor, 2018
Prezantimi i Projektit Re-Debate 4.1 – Rigjallërimi i Kulturës së Debatit
19 Shkurt, 2019

“Biblioteka, qendër informacioni dhe ndërveprimi” Kalendari i aktiviteteve për muajin Shkurt

Organizata LIBURNETIK në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë po zhvillon një serë aktivitetesh në Bibliotekën  e njësisë administrative nr. 2. Ky projekt vë theksin tek të rinjtë dhe mënyrën se si ata perceptojnë mjediset e bibliotekave të lagjes. LIBURNETIK kërkon që të pasurojë aktivitetin e bibliotekës, duke i shtuar aktivitete rinore, të cilat kanë në themel zhvillimin e rinisë dhe promovimin e artit, kulturës dhe qytetarisë aktive.

Kalendari i muajit shkurt

Data Ora Emri i aktivitetit Tema Grupi përfitues
6 Shkurt 11:00 Cine- Forum “The Croods” – Familja dhe kujdesi e saj Të rinjtë e shkollave 9- vjeçare
7 Shkurt 10:00 Book Club – Miqtë e vegjël “Dheu është flori” – Sami Frashëri Fëmijët e kopshteve
8 Shkurt 11:00 Cine- Forum “My neighbor Totoro” – Natyra dhe mbrojtja e mjedisit Të rinjtë e shkollave 9- vjeçare
13 Shkurt 10:30 Human Library “Përse të zgjedhësh Shqipërinë, eksperienca personale” – Ergys Gezka Të rinjtë e shkollave të mesme
23 Shkurt 11:00 Focus Group Edukimi Jo-Formal – Dritan Sakuta Të rinjtë e shkollave të mesme