‘Thirrje për Vullnetarë’
December 16, 2018
Prezantimi i Projektit Re-Debate 4.1 – Rigjallërimi i Kulturës së Debatit
February 19, 2019

“Biblioteka, qendër informacioni dhe ndërveprimi” Kalendari i aktiviteteve për muajin Shkurt

LIBURNETIK Organization together with Tirana Municipality are performing a series of activities in the public Library at no. 2 administrative unit. This project emphasizes the youth and their perception on neighborhood’s libraries environment. LIBURNETIK wants to enrich library activities, through adding youth activities that points out youth development and promoting art, culture and active citizenship.

Kalendari i muajit shkurt

Data Ora Emri i aktivitetit Tema Grupi përfitues
6 Shkurt 11:00 Cine- Forum “The Croods” – Familja dhe kujdesi e saj Të rinjtë e shkollave 9- vjeçare
7 Shkurt 10:00 Book Club – Miqtë e vegjël “Dheu është flori” – Sami Frashëri Fëmijët e kopshteve
8 Shkurt 11:00 Cine- Forum “My neighbor Totoro” – Natyra dhe mbrojtja e mjedisit Të rinjtë e shkollave 9- vjeçare
13 Shkurt 10:30 Human Library “Përse të zgjedhësh Shqipërinë, eksperienca personale” – Ergys Gezka Të rinjtë e shkollave të mesme
23 Shkurt 11:00 Focus Group Edukimi Jo-Formal – Dritan Sakuta Të rinjtë e shkollave të mesme