Starton edicioni i II-të i projektit “Re-Debate – Rigjallërimi i Kulturës së Debatit”
17 Nëntor, 2018
“Biblioteka, qendër informacioni dhe ndërveprimi” Kalendari i aktiviteteve për muajin Shkurt
5 Shkurt, 2019

‘Thirrje për Vullnetarë’

Organizata LIBURNETIK, në kuadër të aktiviteteve të planifikuara për vitin 2019, hap ‘Thirrje për Vullnetarë’.

Kërkohen të Rinj Proaktivë dhe me dëshirë për të kontribuuar për përmirësimin e jetës në komunitet.

Nëse mendoni se e gjeni veten tek këto cilësi, Aplikoni, klikoni në linkun e mëposhtëm dhe plotëso formularin.

Afati: deri më 31 dhjetor 2018

Ploteso formularin e aplikimit