Welcome!
We are LiburnEtik

Our vision

Social integration

Creating an open society, without barriers

Based on solidarity and peaceful coexistence

LIBURNETIK Organization was born as an informal group in 2013 and officially was funded in Tiranë at July 2014.

LIBURNETIK is a non-profit organization created by the will of a group of young people with the aim of raising awareness, promoting and developing the Albanian society, for the betterment of social life, by assessing the needs of the territory and implementing innovative ideas, projects and actions.News & Events

March 9, 2021

Prezantohet Projekti Re-Debate 5.1, Kampionati Kombëtar i Debatit

Më 4 Mars, në sallën e konferencave të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë dhe pjesërisht përmes platformës ZOOM, Organizata LIBURNETIK organizoi eventin e prezantimit të […]
December 3, 2020

“Thirrje për Integritet” debat rinor i organizuar nga SCiDEV në bashkëpunim me LIBURNETIK dhe Ambasadën e Holandës në kuadër të Javës së Integritetit

Integriteti është thelbësor për forcimin e qeverisjes së mirë dhe proceseve demokratike në rrugën e Shqipërisë drejt integrimit europian. Edukimi i të rinjve për integritetin është […]
October 1, 2020

Ndizen motorët e Re-Debate, fillon Edicioni i IV i Kampionatit Kombëtar të Debatit

Pas përfundimit me sukses të Edicionit të III, fillon pothuajse menjëherë edhe Edicioni i IV i Kampionatit Kombëtar të Debatit, i cili edhe këtë vit sipas […]
parallax background
 
 

Projekti “Re-Debate 5.1, Rigjallërimi i Kulturës së Ndërveprimit dhe Aktivizmit” vazhdon si një domosdoshmëri për të rinjtë, pasi megjithëse mjetet e komunikimit në ditët e sotme janë të shumta dhe të larmishme, sërish në Shqipëri vihet re mungesa e hapësirave për debat nga qytetarët, për qytetarët dhe problemet e tyre. Këtë vit projekti përveç promovimit të kulturës së debatit tek gjimnazistët, synon edhe një rritje ndërveprimi dhe aktivizmi rinor në nivel lokal me fokus angazhimin e tyre dhe komunitetit në përmirësimin e politikave në arsim, por dhe në sektorë të tjerë për një zhvillim më të mirë të Shqipërisë në të ardhmen.

 

Projects


parallax background
The "Love through Colors" program is an initiative of LIBURNETIK in cooperation with the Ramazan Kabashi Institute.
This program aims to provide volunteer service at the Institute for deaf children.
This service focuses on developing artistic skills through non-formal education, activities that help integrate them into society.
More about...
parallax background