Akademia e Aktivizmit – Thirrje për pjesëmarrës
September 27, 2023
Ftesë për Ofertë: Ofrim Ushqimi për nevojat e projektit “Në Duar të Sigurta”, Sarandë
November 17, 2023

Bashkohuni me “CritiXchange: Përforcimi i zërave të të rinjve për fuqizimin kulturor”, nisma më e re e Këndit Amerikan të Vlorës në bashkëpunim me organizatën Liburnetik. Zhvilloni mendimin tuaj kritik, angazhohuni në debate konstruktive dhe nxisni mirëkuptimin e ndërsjellë. Hyni në tema si barazia gjinore, transparenca, praktikat etike dhe masat kundër korrupsionit. Ky program mirëpret studentë dhe profesionistë të rinj me prejardhje të ndryshme, duke siguruar mundësi të barabarta për të gjithë.

Apliko tani: https://forms.office.com/e/Q84w2qqN4m deri më 27 tetor 2023.

Le të dëgjohet zëri juaj!