‪#‎WEurope‬, festojmë sëbashku ditën e Europës
9 Maj, 2015
LIBURNETIK Organisation e pranishme në aktivitetin për çertifikimin e trajnerëve Glow Tirana
12 Qershor, 2015

Festa e 1 Qershorit në Elbasan organizuar nga LiburnEtik

Në kuadër të 1 qershorit, Ditës Ndërkombëtare të fëmijëve, LIBURNETIK Organisation organizoi një aktivitet me fëmijet me aftësi të kufizuar të Qendrës Sociale Balashe në Elbasan.
Të pranishem në aktivitet ishin prindër të fëmijëve dhe përfaqësues nga Qëndra Sociale Balashe.

Shiko galerinë fotografike të aktivitetit duke klikuar këtu