Dita e Tokes, Liburnetik pjese e aktivitetit sensibilizues ne Elbasan
22 Prill, 2015
Festa e 1 Qershorit në Elbasan organizuar nga LiburnEtik
1 Qershor, 2015

‪#‎WEurope‬, festojmë sëbashku ditën e Europës

LIBURNETIK ka qene sot e pranishme tek Pedonalja, bashke me organizatat e tjera te fushates‪ #‎WEurope‬, qe ne menyre simbolike, kane festuar dhe kane ndare me qytetarine e Tiranes diten e Europes.

Ky aktivitet eshte kuruar nga Jef Albania ne bashkepunim me organizatat Beyond Barriers, Act for Society, Pro-Youth, Shoqata e Fëmijëve dhe të Rinjve Diabetik, AIESEC, Roma Active Albania, MAYA, RIAS, Liburnetik, T-PEER, IRCA.

Shiko galerinë fotografike të aktivitetit duke klikuar këtu