‪#‎WEurope‬, festojmë sëbashku ditën e Europës
9 Maj, 2015

Dita e Tokes, Liburnetik pjese e aktivitetit sensibilizues ne Elbasan

Liburnetik ishte sot ne nje aktivitet sensibilizues ne Elbasan per 22 Prillin diten e Tokes .

“Kur ne të bëhemi pjesë e diçkaje, atëherë ajo bëhet pjesë e jona.”
Mjedisi eshte ambjenti ku ne jetojme, thithim ajrin e perditshem ushqehemi dhe argetohemi. Keto jane dhurate e natyres. Cdo dite e me shume ne jemi indiferente per ate c’ka ndodhe rreth nesh.Une mendoj se ka ardhur koha kur te gjithe ne si qytetare te mendojme me teper per jeten tone dhe te mbajme pergjegjesi per ate c’ka bejme vete por edhe te luftojme kunder cdo fenomeni qe sjell shkaterrimin e te vetmit vend te jetueshem qe kemi sot, tokes.

Shiko galerinë fotografike të aktivitetit duke klikuar këtu