February 6, 2016

DIASPORA 2.0 – Workshop: Roli dhe Kontributi i Diasporës shqiptare në Zhvillimin e Vendit.

Shqipëria është një nga vendet e pakta në nivel botëror që pothuajse më shumë se një të tretën e popullsisë e ka në emigracion. Gjatë fillimit të […]
June 12, 2015

LIBURNETIK Organisation e pranishme në aktivitetin për çertifikimin e trajnerëve Glow Tirana

LIBURNETIK Organisation ka marr pjese sot ne aktivitetin per çertifikimin e trajnerëve Glow Tirana, i organizuar nga Qendra Rinore Tiranë, degë e Shërbimit Kombëtar për Rininë […]
June 1, 2015

Festa e 1 Qershorit në Elbasan organizuar nga LiburnEtik

Në kuadër të 1 qershorit, Ditës Ndërkombëtare të fëmijëve, LIBURNETIK Organisation organizoi një aktivitet me fëmijet me aftësi të kufizuar të Qendrës Sociale Balashe në Elbasan. […]
May 9, 2015

‪#‎WEurope‬, festojmë sëbashku ditën e Europës

LIBURNETIK ka qene sot e pranishme tek Pedonalja, bashke me organizatat e tjera te fushates‪ #‎WEurope‬, qe ne menyre simbolike, kane festuar dhe kane ndare me […]
AlbaniaEnglish