Ftesë për Ofertë: Fingerfood
11 Prill, 2023
Akademia e Aktivizmit – Thirrje për pjesëmarrës
27 Shtator, 2023

 

 

 

FTESË PËR OFERTË

 

Emri i subjektit kontraktues: LIBURNETIK Organisation

Adresa: Rr. Siri Kodra, Tiranë, Shqipëri

Email: info@liburnetik.org

 

Dita e shpalljes:     09/05/2023

Afati për dorëzimin e ofertave:    19/05/2023

 

Organizata: “LIBURNETIK”, po zbaton projektin “Në Duar të Sigurta” në kuadër të Programit Rajonal mbi Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor 2 (ReLOaD2), i cili financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) dhe për këtë kërkohet blerje librash jashtë-shkollor.

 

Specifikimet teknike:

 

LIBURNETIK do të zhvillojë procedurën e prokurimit për librat e miratuar nga ana e Ministrisë së Arsimit dt. 28/10/2014 Nr. 7974/2 për Bibliotekat e Shkollave në Arsimin Parauniversitar si dhe libra të tjerë të cilët trajtojnë tema si Mendimi Kritik, Aktivizimi, Zhvillimi Personal dhe Zhvillimi i Aftësive të Buta.

 

Përshkrim i detajuar i specifikimeve teknike:

Lista e librave duhet të përkojë me Shtojcën 1, Bashkangjitur kësaj thirrje

Kushtet e pëgjithshme:

 

  • Subjektet duhet të jenë të licensuar në mënyrë të rregullt dhe ligjore me objekt veprimtarie shërbimet e lartpërmendura;
  • Subjekti ofertues, përveç ofertës duhet të paraqesë Listën e Librave që do të ofrojë së bashku me çmimin e ofertuar.
  • Preferohen subjekte të regjistruara të cilat aktivitetin e tyre e zhvillojnë në territorin e bashkisë Kamëz;
  • Dorëzimi i ofertave duhet të kryhet nëpërmjet email-it në info@liburnetik.org brenda datës 19/05/2023
  • Pagesa e subjektit do të kryhet me transfertë bankare pas marrjes së shërbimit të kërkuar dhe lëshimit të faturës përkatëse të fiskalizuar

 

Vini re: Ofertat dorazi nuk pranohen dhe nuk do shqyrtohen nga komisioni i vlerësimit të ofertave

 

 

Shtojca 1

Lista e Librave

 

TITULLI
Letersia ne psikanalizen e Freud dhe dilem-Univers
Kape castin – MGC
I ra mjegulla Buenes
Matematika per maturantet dhe nxenesit e shkollave
Kujtime vajze-Dudaj
Pika trendafil
Frankenshtajni – Univers-Univers
Lasgush Poradeci – vell. 1
Vargjet e Lira -Novela e qytetit -Univers-Univers
Sikur te isha djale – RL Books
Kristal-BO
Jerina ase Mbretnesha e luleve-FRA
Ura me tri harqe-BO
Otello – -Argeta
Mili dhe Haidhea-BDI
BIOLOGJIA 11 – USHTRIME PLOTESUESE-Pegi
Leter babait – Arka e Noes
Dashnori-BDI
Pallati i ëndrrave-BO
MATEMATIKA 11 – USHTRIME PLOTESUESE-Pegi
Veshtrime stilistike-BXH
Banaliteti i se keqes- Dudaj-Dudaj
Tregtari i Venedikut – -Argeta
Legjenda e Robin Hudit-BDI
Balada shqiptare
Mbi te bukuren dhe te madherishmen – Pema
Jul Cezar – -Argeta
Vuajtjet e djaloshit Verter-BO
Rubairat ( hc )-BO
Cajld Harold–Argeta
MATEMATIKA 10 – USHTRIME PLOTESUESE-Pegi
Celesi i matematikes-Erik
Amerika ose i zhdukuri
Dashuria në kohërat e kolerës (SC)-BO
Idioti (HC)-Uegen
Makbethi – -Argeta
Tre mjeshter-Argeta
Metamorfoza dhe novela te tjera – Pema
Procesi – -Argeta
Ushtari i mire Shvejk 3 – 4
Çelësi i letërsisë  për shkollat e mesme-BAO
Prilli i thyer-BO
Metamorfoza-BFN
Miti i Sizifit-BFN
Murtaja-BFN
Njihni te drejtat tuaja dhe kerkojin ato-BFN
Prralla kombëtare, vëll. I-FRA
Mrizi i Zanavet-FRA
Vallja e Parrizit-FRA
Epi i Gilgameshit–Argeta
Guide per Maturen Shteterore – Gjuhe shqipe dh-MEP
Iluzionet e humbura – -OMBRA
Historia e filozofise-Plejad
Qasje artit poetik-Argeta
100 zbulimet me te medha shkencore te te gjitha ko
Ti je placebo
Robert Berns  – Lasgush Poradeci Vepra VI
100 ligje te suksesit ne biznes
Biologji – Matura Shteterore-NSA
Letersi shqipe bashkekohore
Krenari dhe paragjykim
Tregime të moçme shqiptare-Kuteli
Njeriu më vete e me të tjerë-BO
I huaji-BFN
Zonja Bovari–Argeta
Novela Stefan Cvajg, vëll 1–Argeta
Novela Stefan Cvajg,Vëll. 2–Argeta
Xha Gorioi–Argeta
Tregime dhe Novela Cehov –Argeta
Këngët e Milosaos–Argeta
Evgjeni Grande–Argeta
Shandani i varrosur-Argeta
Uliksi-ZEN
Fjalori i gjuhës shqipe – A. Xh
Murtaja – i-Adrion
Martin Iden – -OMBRA
Koncepti i postmodernes
Tre shokë-BDI
Asgje e re nga fronti i Perendimit-BDI
Frymë të vdekura – i plotë-Kuteli
Kuteli 2, – proza dhe vargjet të zgjedhura-Kuteli
Kuteli 3, – prozë dhe vargje të zgjedhura-Kuteli
Koncert në fund të stines ( dimrit) -Onufri-BO
Letra Milenes – -Pema
MENDIMI KRITIK I NJË QYTETARI-Pegi
DITA E MBETUR/KAZUO ISHIGURO-Pegi
Ushtari i mire Shvejk, vellimi 1 – 2
I humburi-TN
Per ke bien kambanat – -OMBRA
Dekameroni-TN
Doktor Gjilpera kater perralla-Reklama
1984-BO
Net te bardha – HC  -Uegen
Ne, femijet e koptshtit zoologjik te Berlinit-Pegi
Leximtari-Dudaj
Shtëpi kukulle–Argeta
Tartufi  – -Argeta
Bardha e Temalit-Reklama
Lulja e kujtimit / Foqion Postoli-Reklama
Vlerat bazë dhe bindjet për sukses
Rruga jone Rruga e suksesit ne biznes
Fuqia e mendimit pozitiv 1-Univers
Fuqia e mendimit pozitiv 2-Univers
Termetet, demonet e nentokes
Sjellja e pëlqyeshme dhe mençuria në komunikim
Baba i pasur, baba i varfer 2-Univers
Babai i pasur, babai i varfer 1  LMG-Argeta
12 mentalitete
Mendo dhe bëhu i pasur-OMSCA
Babai i pasur babai i varfer 2 skema e levi-Argeta
How to manage projects-Univers
Focus the hidden driver of excellence-Univers
Menaxhimi-Univers
Babai i pasur, babai i varfer peradoleshent-Argeta
Suksesi në shitje-Univers
ARTI PËR TË FITUAR MIQ DHE PUSHTET-Pegi
Ji rruge – zgjidhja
Fuqia e se tashmes – Pema
Lideri nuk lind… behet
Marketingu-Univers
Ti je placebo – Endri-MRE
Negocimi-Univers
Fjalor i termave finance – kontabilitet
Strategjia e biznesit-Univers
Pasurohu me qetesine e mendjes-Argeta
Biznesi i shekullit XXI – -Argeta
Inteligjenca sociale-Pema
Menaxhimi i kohës-Univers
Te behesh i mbinatyrshem – Endri-MRE
Suksesi ne shitje – jeta eshte shitje
Arti i realizimit të shitjes-Univers
SI TË MPOSHTËSH SHQETËSIMET DHE TË FILLOSH TË-Pegi
Make time – gjej kohe
Inteligjenca artificiale
7 zakonet e njerezve te suksesshem – -Reklama
Iracionaliteti i parashikueshem-MIN
SEKRETET E SUKSESIT. TË JASHTËZAKONSHMIT-Pegi
Nje gje e vetme–Bota Shqiptare
Fillo me Pse-MIN
Forca e faktit-Pema
Ngritja dhe renia e kombeve – Pema
Me mencur, me shpejt, me mire – Pema
Dilema e novatorit-MIN
Psikologjia e parase-MIN
Rregullat e reja te marketingut dhe PR-it–Living
Kryecelesi i pasurise – -Pema
Shpik & enderro – -Pema
Babai i pasur Guide per te investuar-Argeta
Propaganda
Mindreader – Leximi i mendjes
Milioneri-Univers
Do t ju mesoj te jeni te pasur-Bota Shqiptare
Elon Musk-NSA
Rruga drejt suksesit – Minerva-MIN
ARTI PËR T’U BËRË I PAHARRUESHËM/DALE CARNEGI-Pegi
E shoh cfare po mendon-MIN
Takime te jashtezakonshme
Drive – shq-MIN
Puna e thelle – -Pema
Marrëdhëniet me publikun
Zakonet e suksesit-MIN
Ne kerkim te kuptimit-MIN
Elementi  Si ta gjesh pasionin per te ndryshu-Pema
Mendësia-Pema
Zgjoni gjigantin e brendshem Anthony Robbi-Reklama
Zakone te vogla–Bota Shqiptare
Taksimi normativ
15 ligjet e pacmueshme te rritjes–Bota Shqiptare
Rapsodi ne pjate-UE
Fuqia e nenvetedijes-Argeta
Fjalori shqipanglishtitalisht   -Edualba
Origjinalët-Pema
Shprehi atomike-Pema
7 strategji per pasuri dhe lumturi
Meditime – MIN
Shitesi i kepuceve-MIN
Sekretet e mendjes milionere – UNV-Univers
Taksimi pozitiv
12 rregulla per jeten SC – nje antidot ndaj -MIN
Te fitosh -Minerva – jack welch-MIN
Te fitosh ne cdo negociate  – -Pema
101 esete qe do t’ju ndryshojne menyren e te mendu
Arti i brishtë i not giving a f.ck-MIN
Rregulloni krevatin-MIN
STEVE JOBS-Pegi
7 zakonet e adoleshenteve te sukses–Bota Shqiptar
Kodi i mendjes se jashtezakonshme
Si te flasim me kedo – Pema
Si te qeverisesh nje vend hc
I vetmi liber qe duhet te lexosh per financat BAT
Shkolla e rruges–Living
10 X: Rregulli i vetem qe ben dallimin  SC-MIN
Magjia e mendimeve te medha-Argeta
Çelësi i talentit-Pema
Ana Karenina – Neraida
Marketing 4.0 -Pema
Shkalla magjike drejt suksesit-MIN
E ardhmja e kapitalizmit-  BAT
Efekti shumefishues
Zero te Nje-Pema
Unë jam Malala-Pema
50 ide menaxhimi-Plejad
Politika dhe qytetari
Nje histori e shkurter e financave euforike
Influenca – psikologjia e bindjes-MIN
Njerezimi – Nje histori shpresedhenese
E vetmja grua ne dhome-MEP
Mjelma e zeze – Minerva-MIN
Si te udheheqesh-MIN
MJETET-Pegi