Nis edicioni i VI i Kampionati Kombëtar i Debatit, Re-Debate
2 Nëntor, 2022
Ftesë për Ofertë: Fingerfood
11 Prill, 2023

FTESË PËR OFERTË – Shërbime dhe mallra

Emri i subjektit kontraktues: LIBURNETIK Organisation

Adresa: Rr. Siri Kodra, Tiranë, Shqipëri

Email: info@liburnetik.org

 

Dita e shpalljes:     13/02/2023

Afati për dorëzimin e ofertave:     27/02/2023

 

Organizata: “LIBURNETIK”, po zbaton projektin “Re-Debate, Kampionati Kombëtar i Debatit” në kuadër të Tirana European Youth Capital 2022. Për zbatimin e projektit Organizata LIBURNETIK ka nevojë për shërbimet dhe produktet si vijon:

 1. Paketa Kërkimore (10 Paketa)
 2. T-shirt (Sasia: 200)
 3. Banner/Rollup (Sasia 1)
 4. Certifikata (Sasia 160)

Vlera limit për këtë tender është 550.000 ALL.

Shërbimet dhe produktet e mësipërme kërkojnë të jenë të cilësisë dhe standardit të lartë për të përmbushur nevojat tona.

Individët ose kompanitë e interesuara duhet të dorëzojnë aplikimin e tyre në përputhje me kushtet e përgjithshme dhe specifikimet teknike nën të cilat do të zhvillohet ky prokurim.

 

Specifikimet teknike

Paketa Kërkimore (10 Paketa)

 • Përmbajtja: Çdo paketë duhet të jetë e hartuar në format dokumenti (word ose pdf) dhe duhet të përfshijë tema aktuale dhe gjithëpërfshirëse që prekin drejtëpërdrejtë të rinjtë.
 • Paketat duhet të kenë referencë përmbajtje me burime kërkimore, si libra, revista, burime digjitale dhe materiale të tjera të rëndësishme të përshtatura për nevojat specifike për hartimin e 10 temave të debatit.

T-shirt (Sasia: 200)

 • Materiali: 100% pambuk ose një përzierje pambuku-poliestër për rehati dhe qëndrueshmëri.
 • Madhësia: Madhësi të ndryshme nga e Vogël deri në XXL. Përfshini një ndarje të balancuar bazuar në shpërndarjen tipike të madhësive (p.sh., 20% S, 30% M, 30% L, 15% XL, 5% XXL).
 • Ngjyra: Preferohet disa ngjyra që përfaqëson temën ose brendin e ngjarjes ose organizatës.
 • Shtypi: Shtypje me cilësi të lartë ekrani me logon ose sloganin që lidhet me ngjarjen ose fushatën. Shtypi duhet të jetë i qëndrueshëm për të duruar larje të shumta pa u zbehur.
 • Paketime: Çdo T-shirt duhet të paloset dhe të paketohet në qese plastike të qarta.

Banner/Rollup (Sasia: 1)

 • Madhësia: Madhësia standarde e rollup (rreth 80 cm x 200 cm).
 • Materiali: Vinil ose pëlhurë poliestër me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme, e përshtatshme për përdorim brenda dhe jashtë.
 • Dizajni: Dizajn tërheqës që përfshin logon, emrin e ngjarjes, datën dhe ndonjë sponsor. Dizajni duhet të jetë i dukshëm nga larg dhe të tërheqë vëmendjen.
 • Mekanizmi: Përfshin një mekanizëm të fortë dhe portativ roll-up që është i lehtë për t’u vendosur dhe demontuar.

Certifikata (Sasia: 160)

 • Madhësia: Standarde A4 (210 mm x 297 mm).
 • Materiali: Letër me peshë të lartë dhe cilësi të lartë me trashësi minimale prej 250 gsm.
 • Dizajni: Dizajn elegant dhe profesional që përfshin logon e entitetit organizues, emrin e marrësit, arritjen ose njohjen dhe datën. Gjithashtu duhet të ketë hapësirë për nënshkrime.
 • Shtypja: Shtypje me rezolucion të lartë për të siguruar që të gjitha detajet janë të qarta dhe të spikatura.
 • Paketime: Çdo certifikatë duhet të paketohet në një mbështjellës mbrojtës për të siguruar që ajo mbetet në gjendje të shkëlqyer gjatë shpërndarjes.

Këto specifikime sigurojnë që të gjitha artikujt të prodhohen me një standard të lartë, të përshtatshëm për qëllimet për të cilat janë destinuar. Nëse keni nevojë për personalizim të mëtejshëm ose detaje shtesë, ndihuni të lirë të pyesni.

 

Kushtet e përgjithshme:

– Ofertuesit duhet të kenë përvojë të mëparshme në ofrimin e shërbimeve ose produkteve të përmendura.

– Dorëzimi i ofertave duhet të kryhet në adresën e zyrës së organizatës, Rr. ‘Kostandin Kristoforidhi’ Pallati 17 Katësh, Kati I, Ap. 4, 1001 Tiranë, Shqipëri, brenda datës 27 Shkurt 2023.

Ofertuesit duhet të paraqesin një ofertë të detajuar për secilën prej shërbimeve dhe produkteve të përmendura, duke përfshirë çmimin për secilën prej tyre. Oferta duhet të jetë në përputhje me specifikimet teknike të përcaktuara më lartë.