Nisëm e rëndësishme mbi përmirësimin e ligjit për Statusin e Jetimit
13 Mars, 2019
Qëndrim mbi Ligjin e Rinisë
8 Korrik, 2019

“Biblioteka, Arti dhe të Rinjtë” Kalendari i aktiviteteve për muajin Prill

Organizata LIBURNETIK me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë dhe në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë po zhvillon një serë aktivitetesh në Bibliotekën  e njësisë administrative nr. 2. Ky projekt vë theksin tek të rinjtë dhe mënyrën se si ata perceptojnë mjediset e bibliotekave të lagjes. LIBURNETIK kërkon që të pasurojë aktivitetin e bibliotekës, duke i shtuar aktivitete rinore, të cilat kanë në themel zhvillimin e rinisë dhe promovimin e artit, kulturës dhe qytetarisë aktive.

KALENDARI PRILL 2019, BIBLIOTEKA E NJËSISË NR. 2

Data Ora Emri i aktivitetit Tema/i ftuari Grupi përfitues Përgjegjës
05.04 11:00 Human Library “Stigma dhe paragjykimet në shoqërinë shqiptare”-Brisilda Toço Të rinjtë e shkollave të mesme dhe komuniteti Shoqata

LIBURNETIK

11.04 10:30 Book Club – Miqtë e vegjël Lexim i një fragmenti të librit “Kronikë në Gur” nga Ismail Kadare. Të rinjtë e shkollave 9-vjeçare dhe komuniteti Shoqata

LIBURNETIK

13.04 11:00 Focus Group Edukimi Jo-Formal

Dritan Sakuta

Të rinjtë e shkollave të mesme dhe komuniteti Shoqata

LIBURNETIK

16.04 11:00 Takim Të Drejtat e Njeriut, Konventat

Dritan Sakuta

Të rinjtë e shkollave 9-vjeçare dhe komuniteti Shoqata

LIBURNETIK

23.04 11:00 Promovim libri Liridon Mulaj

Libri “Kërkohet një vrasës”.

Të rinjtë e shkollave të mesme dhe komuniteti Shoqata

LIBURNETIK

26.04 11:00 Cine – Forum Filmi “Wonder” Të rinjtë e shkollave 9-vjeçare dhe komuniteti Shoqata

LIBURNETIK