Si të përgatitemi nga ana psikologjike për një pacient traumatik
31 Tetor, 2016
Nisin audicionet e edicionit të dytë të “Tirana Art Fest”
23 Janar, 2017

Si të përgatitemi nga ana psikologjike për një pacient traumatik

Organizata LIBURNETIK dhe Shoqata e Teknikëve të Imazherisë (AITA) organizuan sot në ambjentet e Qendrës Rinore një leksion të hapur me temën : “Si të përgatitemi nga ana psikologjike për një pacient traumatik” .

Të pranishëm në këtë aktivitet ishin student, profesionist të rinj kryesisht nga Shkencat Mjekësore dhe Shkencat Sociale. Ky aktivitet u zhvillua në formën e një diskutimi interaktiv, ku u diskutua mbi veshtirësitë që kanë hasur profesionistët e rinj me pacientë traumatik nga ana emocionale , në lidhje me përgatitjen emocionale që duhet të ketë stafi mjekësor për ti përballuar sa më mirë këto lloj situatash.

14938391_728555787292942_647270386108900212_n

Referuese në këtë aktivitet ishte Elisa Bano (Psikologe Klinike, Psikologe në Qendrën Komunitare të Shendetit Mendor Nr. 3. Dhe kordinatore për çështjet Sociale në Organizatën LIBURNETIK)

14925633_728554300626424_5632595944198473730_n