Prezantohet Edicioni V i projekt-programit, ‘Re-Debate – Kampionati Kombëtar i Debatit’
25 Mars, 2022
RAPORT MBI ZBATUESHMERINE E TE DREJTAVE NE PUNE
22 Prill, 2022

Ditën e djeshme në ambjentet e Qëndrës TEN ka filluar faza e audicioneve e edicionit të 7-të të Tirana Art Fest.

Për të shtatin vit ky projekti TAF zbatohet nga Organizata LIBURNETIK me mbështetjen dhe partneritetin e Bashkisë Tiranë.

Tirana Art Fest është një konkurs midis gjithë gjimnazistëve të Njësive Administrative Tiranës, në shkollat publike dhe private në kater disiplina: këngë, kërcim, instrument dhe multimedia.

Audicionet do të vazhdojnë sipas kalendarit:

JAVA I
e Merkurë,  20 Prill 2022,  ora 16:00 – 20:00;
e Enjte,       21 Prill 2022,  ora 16:00 – 20:00;
JAVA II
e Marte,      26 Prill 2022,  ora 16:00 – 20:00;
e Merkure,  27 Prill 2022,  ora 16:00 – 20:00.

Për më shumë informacion dhe përditësime ju ftojmë të na ndiqni në faqen zyrtare Facebook dhe Instagram