Panairi i Karrierës 2016: Eksploro botën tënde…
7 Prill, 2016
Tirana Art Fest, sot finalja e madhe në Sheshin Nene Tereza
25 Maj, 2016

Projekti i Bashkisë Tiranë:“Shkolla si qendër komunitare”, Liburnetik organizon trajnim mbi barazinë gjinore

Në kuadër të projektit të Bashkisë së Tiranës “Shkolla si qendër komunitare”, organizata LIBURNETIK zhvilloi dy aktivitet në Gjimnazin “Sinan Tafaj”, me pjesëmarrjen e nxënësve të viteve të para.

6 maj,Trajnim mbi Barazinë gjinore, thyerja e steriotipeve me bazë gjinore.

d26fa4dc-b545-4e3e-975c-ebd7f6b6f398

16 Maj, Teatër social – Përfshirja Sociale ku të rinjtë përmes kësaj metode sollën në vëmëndje  cështje problematike dhe mënyrat e zgjidhjes përmës përfshirjes sociale.

408e970b-b04e-4814-8aac-c3d89b08ea74