Dashuri përmes Ngjyrave - Programi vullnetar i pikturës, Java 2


Dashuri përmes Ngjyrave - Programi vullnetar i pikturës, Java 1


Tirana ART FEST (minispektakli i VII)


Tirana ART FEST (minispektakli i VI)


Tirana ART FEST | TEATER

 • "Asgje" - Gjimnazi "Aleks Buda"

 • "Asgje" - Gjimnazi "Aleks Buda"

 • "Asgje" - Gjimnazi "Aleks Buda"

 • "Makbeth"-Gjimnazi "Petro Nini Luarasi"

 • "Makbeth"-Gjimnazi "Petro Nini Luarasi"

 • "Makbeth"-Gjimnazi "Petro Nini Luarasi"

 • "Makbeth"-Gjimnazi "Petro Nini Luarasi"

 • "Vllazeri dhe interese" - Gjimnazi "Sami Frasheri"

 • "Makbeth"-Gjimnazi "Petro Nini Luarasi"

 • "Makbeth"-Gjimnazi "Petro Nini Luarasi"

 • "Vllazeri dhe interese" - Gjimnazi "Sami Frasheri"

 • "Vllazeri dhe interese" - Gjimnazi "Sami Frasheri"

 • "Makbeth"-Gjimnazi "Petro Nini Luarasi"

 • "Asgje" - Gjimnazi "Aleks Buda"

 • "Makbeth"-Gjimnazi "Petro Nini Luarasi"

 • "Asgje" - Gjimnazi "Aleks Buda"

 • "Asgje" - Gjimnazi "Aleks Buda"

 • "Makbeth"-Gjimnazi "Petro Nini Luarasi"

 • "Makbeth"-Gjimnazi "Petro Nini Luarasi"

 • "Makbeth"-Gjimnazi "Petro Nini Luarasi"

 • "Vllazeri dhe interese" - Gjimnazi "Sami Frasheri"

 • "Nje ender e jetuar" - Gjimnazi "Besnik Sykja"

 • "Vllazeri dhe interese" - Gjimnazi "Sami Frasheri"

 • "Vllazeri dhe interese" - Gjimnazi "Sami Frasheri"

 • "Nje ender e jetuar" - Gjimnazi "Besnik Sykja"

 • "Vllazeri dhe interese" - Gjimnazi "Sami Frasheri"

 • "Vllazeri dhe interese" - Gjimnazi "Sami Frasheri"

 • "Nje ender e jetuar" - Gjimnazi "Besnik Sykja"

 • "Nje ender e jetuar" - Gjimnazi "Besnik Sykja"

 • "Vllazeri dhe interese" - Gjimnazi "Sami Frasheri"

 • "Nje ender e jetuar" - Gjimnazi "Besnik Sykja"

 • "Nje ender e jetuar" - Gjimnazi "Besnik Sykja"

 • "Revizori" - Gjimnazi "Ismail Qemali"

 • "Revizori" - Gjimnazi "Ismail Qemali"

 • Me ma te miren ne vend 🙂

 • "Nje ender e jetuar" - Gjimnazi "Besnik Sykja"

 • "Revizori" - Gjimnazi "Ismail Qemali"

 • "Revizori" - Gjimnazi "Ismail Qemali"

 • "Revizori" - Gjimnazi "Ismail Qemali"

 • "Revizori" - Gjimnazi "Ismail Qemali"

 • "Revizori" - Gjimnazi "Ismail Qemali"

 • "Revizori" - Gjimnazi "Ismail Qemali"

 • "Revizori" - Gjimnazi "Ismail Qemali"

 • "Revizori" - Gjimnazi "Ismail Qemali"

 • "Revizori" - Gjimnazi "Ismail Qemali"


Tirana ART FEST (minispektakli i V)


Tirana ART FEST (minispektakli i IV)


Tirana ART FEST (mini spektakli i III)

 • #TAF #TiranaArtFest LiburnEtik Organisation #BashkiaTirane


Tirana ART FEST (mini spektakli i II)

 • #TAF #TiranaArtFest #LIBURNETIK #BashkiaTirane


TIRANA ART FEST (gjysme finale 1)


DIASPORA 2.0 :Konferenca Kombetare e Emigracionit


Panairi i karrieres 2016


 

DIASPORA 2.0


 

DIASPORA 2.0


 

DIASPORA 2.0 Workshop


 

Pjesëmarrje ne aktivitetin - DIABETI KËRKON INFORMIM


 

Festa e 1 Qershorit në Elbasan organizuar nga LiburnEtik


 

Prezantimi i Rrjetit IRIS


 

AlbaniaEnglish