Përfundon Kampionati Kombëtar i Debatit, Shkolla e mesme “Janaq Kilica” Fier shpallet fituese
June 20, 2018
Finalizohet projekti ‘Pasqyra e fëmijëve’ me ekspozitën ‘Terapi Përmes Ngjyrave’
September 26, 2018

Shkolla ”Janaq Kilica” triumfon ne finalet e Kampionatit Kombetar te Debatit (FOTO)

Shkolla ”Janaq Kilica” ka triumfuar ne finalet e Kampionatit Kombetar te Debatit, “Rigjallërimi i Kulturës së Debatit”, i cili zbatohet nga Liburnetik Organisation me mbështetjen e Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe në partneritet me Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë dhe SHKR (Shërbimin Kombëtar për Rininë).

Lexo te plote: http://fierisot.com/2018/06/20/shkolla-janaq-kilica-triumfon-ne-finalet-e-kampionatit-kombetar-te-debatit-foto/