Qershor 1, 2015

Festa e 1 Qershorit në Elbasan organizuar nga LiburnEtik

Në kuadër të 1 qershorit, Ditës Ndërkombëtare të fëmijëve, LIBURNETIK Organisation organizoi një aktivitet me fëmijet me aftësi të kufizuar të Qendrës Sociale Balashe në Elbasan. […]
Maj 25, 2016

Tirana Art Fest, sot finalja e madhe në Sheshin Nene Tereza

Organizata Liburnetik ju fton këtë pasdite të bëheni pjesë e finales së madhe të Tirana Art Fest. Për gjatë dy muajve 600 të rinj nga 16 […]
Gusht 9, 2016

12 Gusht 2016 | Festojmë sëbashku “Ditën Ndërkombëtare për të Rinjtë” me një Flashmob në Sheshin Nënë Tereza

Me rastin e 12 Gushtit, “Ditës Ndërkombëtare për të Rinjtë”, qendra “YMCA Tirana”, më mbështetjen UNFPA-Shqipëri, në partneritet me Rrjetin “Zëri i të Rinjve” dhe në […]
Tetor 31, 2016

Si të përgatitemi nga ana psikologjike për një pacient traumatik

Shoqata e Teknikëve të Imazherisë (AITA) në bashkëpunim me LIBURNETIK Organisation duke u bazuar në eksperiencat e profesionistëve të rinj, veshtirësitë që kanë hasur me pacientë […]