Prill 22, 2015

Dita e Tokes, Liburnetik pjese e aktivitetit sensibilizues ne Elbasan

Liburnetik ishte sot ne nje aktivitet sensibilizues ne Elbasan per 22 Prillin diten e Tokes . “Kur ne të bëhemi pjesë e diçkaje, atëherë ajo bëhet […]
Maj 9, 2015

‪#‎WEurope‬, festojmë sëbashku ditën e Europës

LIBURNETIK ka qene sot e pranishme tek Pedonalja, bashke me organizatat e tjera te fushates‪ #‎WEurope‬, qe ne menyre simbolike, kane festuar dhe kane ndare me […]
Qershor 1, 2015

Festa e 1 Qershorit në Elbasan organizuar nga LiburnEtik

Në kuadër të 1 qershorit, Ditës Ndërkombëtare të fëmijëve, LIBURNETIK Organisation organizoi një aktivitet me fëmijet me aftësi të kufizuar të Qendrës Sociale Balashe në Elbasan. […]
Qershor 12, 2015

LIBURNETIK Organisation e pranishme në aktivitetin për çertifikimin e trajnerëve Glow Tirana

LIBURNETIK Organisation ka marr pjese sot ne aktivitetin per çertifikimin e trajnerëve Glow Tirana, i organizuar nga Qendra Rinore Tiranë, degë e Shërbimit Kombëtar për Rininë […]