Maj 18, 2016

Projekti i Bashkisë Tiranë:“Shkolla si qendër komunitare”, Liburnetik organizon trajnim mbi barazinë gjinore

Në kuadër të projektit të Bashkisë së Tiranës “Shkolla si qendër komunitare”, organizata LIBURNETIK zhvilloi dy aktivitet në Gjimnazin “Sinan Tafaj”, me pjesëmarrjen e nxënësve të viteve […]
Maj 26, 2016

Tirana Art Fest, shpallen fituesit e edicionit të parë. Triumfon Gjimnazi “Ismail Qemali” si shkolla më e talentuar

Për herë të parë, organizata LIBURNETIK dhe Bashkia Tiranë, nëpërmjet Drejtorisë së Rinisë, organizuan projektin TAF, “Tirana Art Fest”. Mbrëmja e djeshme ka mbledhur në Sheshin “Nënë […]
Maj 4, 2017

“Tirana Art Fest” zgjedh fituesit e edicionit të dytë

E kthyer tashmë në një traditë për promovimin e talenteve të reja në fusha të ndryshme të artit dhe kulturës në gjimnazet e kryeqytetit, “Tirana Art Fest” […]
Dhjetor 10, 2017

Starton Projekti “Re-Debate 4.0, Rigjallërimi i kulturës së debatit”

“Re-Debate 4.0, Rigjallërimi i kulturës së debatit”, projekti më i ri i Organizatës LIBURNETIK i mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë. “Re-Debate 4.0, Rigjallërimi […]