11 Mars, 2017

Fillon Projekti “Reconstruction and rehabilitation of the Children’s Cultural Center in Librazhd”

Organizata LIBURNETIK zhvilloi disa takime me Bashkinë Librazhd dhe vendosën të bashkëpunojnë në lidhje me një projekt propozim prioritar për Bashkinë, në vecanti për fëmijët dhe […]
23 Janar, 2017

Nisin audicionet e edicionit të dytë të “Tirana Art Fest”

“Tirana Art Fest” rikthehet sërish për të dytin vit radhazi në të gjitha gjimnazet e  Tiranës (publike dhe jopublike), ku të rinj nga mosha 15 deri […]
3 Nëntor, 2016

Si të përgatitemi nga ana psikologjike për një pacient traumatik

Organizata LIBURNETIK dhe Shoqata e Teknikëve të Imazherisë (AITA) organizuan sot në ambjentet e Qendrës Rinore një leksion të hapur me temën : “Si të përgatitemi […]
31 Tetor, 2016

Si të përgatitemi nga ana psikologjike për një pacient traumatik

Shoqata e Teknikëve të Imazherisë (AITA) në bashkëpunim me LIBURNETIK Organisation duke u bazuar në eksperiencat e profesionistëve të rinj, veshtirësitë që kanë hasur me pacientë […]