26 Janar, 2018

Ju ftojmë nesër në eventin përmbyllës të projektit “Fight Corruption and Have Fun”

Organizata LIBURNETIK, e mbështetur nga Ambasada Amerikane në Tiranë, ju fton të merrni pjesë në eventin përmbyllës të projektit “Fight Corruption and Have Fun”. Në thelb, […]
22 Janar, 2018

Finalizohet projekti “Fight Corruption and Have Fun”

Do jetë salla e bibliotekës “Musine Kokalari”, e inauguruar së fundmi, që do të presë eventin përmbyllës të projektit “Fight Corruption and Have Fun” të Organizatës […]
10 Dhjetor, 2017

Starton Projekti “Re-Debate 4.0, Rigjallërimi i kulturës së debatit”

“Re-Debate 4.0, Rigjallërimi i kulturës së debatit”, projekti më i ri i Organizatës LIBURNETIK i mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë. “Re-Debate 4.0, Rigjallërimi […]
4 Maj, 2017

“Tirana Art Fest” zgjedh fituesit e edicionit të dytë

E kthyer tashmë në një traditë për promovimin e talenteve të reja në fusha të ndryshme të artit dhe kulturës në gjimnazet e kryeqytetit, “Tirana Art Fest” […]