Korrik 8, 2019

Qëndrim mbi Ligjin e Rinisë

Organizata LIBURNETIK, pjesë e Kongresit Rinor Kombëtar dhe e Bordit Drejtues, mbështet fuqimisht rekumandimet dhe sugjerimet e dhëna nga Kongresi Rinor Kombëtar mbi Ligjin për Rininë. […]
Prill 9, 2019

“Biblioteka, Arti dhe të Rinjtë” Kalendari i aktiviteteve për muajin Prill

Organizata LIBURNETIK me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë dhe në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë po zhvillon një serë aktivitetesh në Bibliotekën  e njësisë […]
Mars 13, 2019

Nisëm e rëndësishme mbi përmirësimin e ligjit për Statusin e Jetimit

Me rastin e Ditës Kombëtare të Jetimëve, më datë 20 Maj 2018, u zhvillua një seancë plenare ku ishin të ftuar: Shoqata Kombëtare e Jetimit, Z. […]
Shkurt 22, 2019

Organizata LIBURNETIK hap thirrjen për pjesëmarrës për projektin ‘Akademia e Aktivizmit’

Fondacioni Friedrich Ebert në bashkëpunim me Organizatën LIBURNETIK, në kuadër të ‘Formimit të Vazhdueshëm të të Rinjve’, promovon projektin e saj më të ri, Aktivizmi Politik i të […]