30 Shtator, 2016

Nis në Fier zbatimi i “Dashuri përmes Ngjyrave” në Qendrën Sociale Murialdo

Shërbimi vullnetar “Dashuri përmes Ngjyrave” promovuar nga Organizata LIBURNETIK në bashkëpunim me Qendrën Sociale Murialdo dhe Qendrën Horizont ka nisur zbatimin edhe në qytetin e Fierit. Falë kësaj […]
9 Gusht, 2016

12 Gusht 2016 | Festojmë sëbashku “Ditën Ndërkombëtare për të Rinjtë” me një Flashmob në Sheshin Nënë Tereza

Me rastin e 12 Gushtit, “Ditës Ndërkombëtare për të Rinjtë”, qendra “YMCA Tirana”, më mbështetjen UNFPA-Shqipëri, në partneritet me Rrjetin “Zëri i të Rinjve” dhe në […]
26 Maj, 2016

Tirana Art Fest, shpallen fituesit e edicionit të parë. Triumfon Gjimnazi “Ismail Qemali” si shkolla më e talentuar

Për herë të parë, organizata LIBURNETIK dhe Bashkia Tiranë, nëpërmjet Drejtorisë së Rinisë, organizuan projektin TAF, “Tirana Art Fest”. Mbrëmja e djeshme ka mbledhur në Sheshin “Nënë […]
25 Maj, 2016

Tirana Art Fest, sot finalja e madhe në Sheshin Nene Tereza

Organizata Liburnetik ju fton këtë pasdite të bëheni pjesë e finales së madhe të Tirana Art Fest. Për gjatë dy muajve 600 të rinj nga 16 […]