Tetor 8, 2019

Fillon edicioni i III i Kampionatit Kombëtar të Debatit, “Re-Debate 5.0″

Organizata Liburnetik ka nisur zbatimin e edicionit të III-të të projektit “Re-Debate – Rigjallërimi i Kulturës së Debatit” me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për […]
Gusht 12, 2019

LIBURNETIK i bashkohet Rinisë dhe Shoqërisë Civile në Ditën Ndërkombëtare të Rinisë

LIBURNETIK i bashkohet Rinisë dhe Shoqërisë Civile në Ditën Ndërkombëtare të Rinisë, në këtë ditë sa të rëndësishme e të bukur! Tema e Ditës Ndërkombëtare të […]
Korrik 14, 2019

5 Vjet LIBURNETIK Organisation

Organizata LIBURENTIK feston 5 vjetorin e krijimit. Përshëndetje miq! Jam i nderuar dhe njëkohësisht i emocionuar të ndaj me ju rëndësinë që paraqet për LIBURNETIK e […]
Korrik 10, 2019

Përfundon Muaji i I i Shkollës Verore ‘Të mësosh Kompjuterin – Computer Literacy’

Ka përfunduar me sukses Muaji i I i Shkollës Verore ‘Të mësosh Kompjuterin – Computer Literacy’, dhe është drejt përfundimit muaji i II. Ky është edicioni […]