Mirësevini!
Ne jemi LiburnEtik

Vizioni ynë

integrimi social

krijimi i një shoqërie të hapur, pa barriera

bazuar tek solidariteti dhe bashkëjetesa paqësore

Organizata LIBURNETIK lindi si një grup informal në vitin 2013 dhe u themelua zyrtarisht në Tiranë në Korrik 2014.

LIBURNETIK është një Organizatë Jo Fitimprurëse e krijuar nga vullneti i një grupi të rinjsh me qëllim ndërgjegjësimin, promovimin dhe zhvillimin e shoqërisë shqiptare, për përmirësimin e jetës sociale, nëpërmjet vlerësimit të nevojave të territorit dhe zbatimit të ideve, projekteve dhe aksioneve inovative.News & Events

24 Shkurt, 2020

Fillon Tirana Art Fest 5!

Për të 5-tin vit rradhazi, LIBURNETIK Organisation dhe Bashkia Tiranë sjellin Tirana Art Fest me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë. Edhe këtë vit, […]
19 Shkurt, 2020

Prezantohet Projekti Re-Debate 5.0, Kampionati Kombëtar I Debatit

Më 19 Shkurt 2020, Organizata LIBURNETIK në bashkëpunim me Kongresin Rinor Kombëtar dhe Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë (MASR), me mbështetjen e Fondacionit ‘Shoqëria e […]
18 Shkurt, 2020

Prezantimi i Projektit Re-Debate 5.0 – ”Rigjallërimi i Kulturës së Debatit”

‘Ministria e Arsimit Sportit dhe Rinisë’ do të mirëpresë eventin prezantues të Projektit ‘Re-Debate 5.0 – Rigjallërimi i Kulturës së Debatit’, të Mërkurën më datë 19 Shkurt. […]
parallax background
 
 

Projekti “Re-Debate 5.0, Rigjallërimi i kulturës së debatit” vazhdon si një domosdoshmëri për të rinjtë, pasi megjithëse mjetet e komunikimit në ditët e sotme janë të shumta dhe të larmishme, sërish në Shqipëri vihet re mungesa e hapësirave për debat nga qytetarët, për qytetarët dhe problemet e tyre. Hapësira e debatit është ‘pushtuar’ nga politika apo çështjet e saj dhe nga ‘ekspertët’ që inkurajojnë modele në dukje elitare, por që kanë humbur perspektivën e përfshirjes së aktorëve të interesit për të diskutuar çështje me dhe në interes të publikut të gjerë.

 

Projekte


parallax background
Programi "Dashuri përmes Ngjyrave" është një iniciativë e Organizatës LIBURNETIK në bashkëpunim me Institutin “Ramazan Kabashi”.
Ky program ka për qëllim të ofrojë shërbim vullnetarë pranë Institutit për fëmijët që nuk shikojnë.
Ky shërbim e vendos fokusin në zhvillimin e aftësive artistike përmes edukimit jo-formal, aktiviteteve që ndihmojnë në integrimin e tyre në shoqëri.
Më shumë