VLERËSIMET E JURISË - FAZA 3 | RE-DEBATE 5.0

ELIMINATORE

SHKOLLAGJYKATËS 1GJYKATËS 2GJYKATËS 3
Shkolla e Mesme jo-publike Flatrat e Dijes
Fier
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)161819
Objektiviteti (10 Pikë)9810
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)121315
Vetëbesimi (10 Pikë)9810
Vëmendje (10 Pikë)91010
Gjuha e trupit (10 Pikë)799
Humori (10 Pikë)7109
Etika (10 Pikë)91010
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
839197271
Shkolla e Mesme Ibrahim Rrugova
Kamëz
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)171618
Objektiviteti (10 Pikë)9910
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)131415
Vetëbesimi (10 Pikë)81010
Vëmendje (10 Pikë)91010
Gjuha e trupit (10 Pikë)899
Humori (10 Pikë)91010
Etika (10 Pikë)91010
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
879397277
Shkolla e Mesme Partizani
Tiranë
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)161516
Objektiviteti (10 Pikë)898
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)131415
Vetëbesimi (10 Pikë)888
Vëmendje (10 Pikë)91010
Gjuha e trupit (10 Pikë)898
Humori (10 Pikë)778
Etika (10 Pikë)81010
Respektimi i kohës (5 Pikë)445
818688255
Shkolla e Mesme Harrz T. Fultz
Tiranë
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)181718
Objektiviteti (10 Pikë)999
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)131615
Vetëbesimi (10 Pikë)1098
Vëmendje (10 Pikë)9910
Gjuha e trupit (10 Pikë)8910
Humori (10 Pikë)9910
Etika (10 Pikë)91010
Respektimi i kohës (5 Pikë)545
909295277
Shkolla e Mesme 28 Nentori
Burrel
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)171517
Objektiviteti (10 Pikë)989
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)81214
Vetëbesimi (10 Pikë)8109
Vëmendje (10 Pikë)9910
Gjuha e trupit (10 Pikë)9910
Humori (10 Pikë)9109
Etika (10 Pikë)10109
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
848892264
Shkolla e Mesme Pedagogjike Luigj Gurakuqi
Elbasan
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)191718
Objektiviteti (10 Pikë)1099
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)9129
Vetëbesimi (10 Pikë)101010
Vëmendje (10 Pikë)1099
Gjuha e trupit (10 Pikë)10109
Humori (10 Pikë)999
Etika (10 Pikë)9109
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
919187269
Shkolla e Mesme Naim Frashëri
Durres
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)161615
Objektiviteti (10 Pikë)9108
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)111212
Vetëbesimi (10 Pikë)9910
Vëmendje (10 Pikë)101010
Gjuha e trupit (10 Pikë)999
Humori (10 Pikë)555
Etika (10 Pikë)101010
Respektimi i kohës (5 Pikë)444
838583251
Shkolla e Mesme Skënderbeu
Kruje
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)121213
Objektiviteti (10 Pikë)776
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)101010
Vetëbesimi (10 Pikë)678
Vëmendje (10 Pikë)888
Gjuha e trupit (10 Pikë)868
Humori (10 Pikë)555
Etika (10 Pikë)101010
Respektimi i kohës (5 Pikë)334
696872209
Shkolla e Mesme Dhaskal Todri
Elbasan
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)171820
Objektiviteti (10 Pikë)10910
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)151413
Vetëbesimi (10 Pikë)101010
Vëmendje (10 Pikë)10109
Gjuha e trupit (10 Pikë)9109
Humori (10 Pikë)979
Etika (10 Pikë)101010
Respektimi i kohës (5 Pikë)554
959394282
Shkolla e Mesme jo-publike New York
Tiranë
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)181820
Objektiviteti (10 Pikë)10910
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)151414
Vetëbesimi (10 Pikë)101010
Vëmendje (10 Pikë)10109
Gjuha e trupit (10 Pikë)9109
Humori (10 Pikë)979
Etika (10 Pikë)101010
Respektimi i kohës (5 Pikë)554
969395284
Shkolla e Mesme jo-publike Ernest Koliqi
Tiranë
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)181715
Objektiviteti (10 Pikë)888
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)131213
Vetëbesimi (10 Pikë)898
Vëmendje (10 Pikë)9108
Gjuha e trupit (10 Pikë)887
Humori (10 Pikë)888
Etika (10 Pikë)91010
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
868782255
Shkolla e Mesme jo-publike Turgut Ozal
Rrëshen
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)121714
Objektiviteti (10 Pikë)988
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)111212
Vetëbesimi (10 Pikë)898
Vëmendje (10 Pikë)9107
Gjuha e trupit (10 Pikë)888
Humori (10 Pikë)887
Etika (10 Pikë)8510
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
788279239
Shkolla e Mesme Ismail Qemali
Tiranë
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)131614
Objektiviteti (10 Pikë)787
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)121212
Vetëbesimi (10 Pikë)788
Vëmendje (10 Pikë)888
Gjuha e trupit (10 Pikë)988
Humori (10 Pikë)788
Etika (10 Pikë)10910
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
788280240
Shkolla e Mesme jo-publike Protagonistët
 
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)111513
Objektiviteti (10 Pikë)787
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)111111
Vetëbesimi (10 Pikë)787
Vëmendje (10 Pikë)878
Gjuha e trupit (10 Pikë)988
Humori (10 Pikë)788
Etika (10 Pikë)10910
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
757977231
Shkolla e Mesme Rrëshen
Rrëshen
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)181418
Objektiviteti (10 Pikë)9106
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)12515
Vetëbesimi (10 Pikë)81010
Vëmendje (10 Pikë)91010
Gjuha e trupit (10 Pikë)81010
Humori (10 Pikë)9105
Etika (10 Pikë)8107
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
868486256
Shkolla e Mesme Janaq Kilica
Fier
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)191616
Objektiviteti (10 Pikë)9109
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)12515
Vetëbesimi (10 Pikë)897
Vëmendje (10 Pikë)91010
Gjuha e trupit (10 Pikë)8109
Humori (10 Pikë)8107
Etika (10 Pikë)81010
Respektimi i kohës (5 Pikë)554
868587258


ÇEREK-FINALE

SHKOLLAGJYKATËS 1GJYKATËS 2GJYKATËS 3
Shkolla e Mesme Ibrahim Rugova
Kamëz
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)181718
Objektiviteti (10 Pikë)988
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)131314
Vetëbesimi (10 Pikë)1099
Vëmendje (10 Pikë)998
Gjuha e trupit (10 Pikë)999
Humori (10 Pikë)778
Etika (10 Pikë)788
Respektimi i kohës (5 Pikë)454
868586257
Shkolla e Mesme Profesionale Harry T. Fultz
Tirane
 Emër MbiemërEmër MbiemërEmër Mbiemër 
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)171614
Objektiviteti (10 Pikë)999
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)131312
Vetëbesimi (10 Pikë)998
Vëmendje (10 Pikë)998
Gjuha e trupit (10 Pikë)899
Humori (10 Pikë)778
Etika (10 Pikë)888
Respektimi i kohës (5 Pikë)454
848580249
Shkolla e Mesme Naim Frashëri
Durres
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)151416
Objektiviteti (10 Pikë)899
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)121013
Vetëbesimi (10 Pikë)889
Vëmendje (10 Pikë)989
Gjuha e trupit (10 Pikë)889
Humori (10 Pikë)977
Etika (10 Pikë)868
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
827585242
Shkolla e Mesme New York
Tirane
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)181417
Objektiviteti (10 Pikë)999
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)111214
Vetëbesimi (10 Pikë)9810
Vëmendje (10 Pikë)1089
Gjuha e trupit (10 Pikë)989
Humori (10 Pikë)977
Etika (10 Pikë)1098
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
908088258
Shkolla e Mesme Luigj Gurakuqi
Elbasan
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)171718
Objektiviteti (10 Pikë)989
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)151415
Vetëbesimi (10 Pikë)9910
Vëmendje (10 Pikë)9910
Gjuha e trupit (10 Pikë)9910
Humori (10 Pikë)8910
Etika (10 Pikë)101010
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
919097278
Shkolla e Mesme jo-publike Ernest Koliqi
Tirane
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)181815
Objektiviteti (10 Pikë)998
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)141312
Vetëbesimi (10 Pikë)998
Vëmendje (10 Pikë)9910
Gjuha e trupit (10 Pikë)897
Humori (10 Pikë)687
Etika (10 Pikë)101010
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
889082260
Shkolla e Mesme Ismail Qemali
Tiranë
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)131817
Objektiviteti (10 Pikë)899
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)12710
Vetëbesimi (10 Pikë)989
Vëmendje (10 Pikë)1089
Gjuha e trupit (10 Pikë)778
Humori (10 Pikë)1078
Etika (10 Pikë)1048
Respektimi i kohës (5 Pikë)535
847183238
Shkolla e Mesme Janaq Kilica
Fier
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)141617
Objektiviteti (10 Pikë)979
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)1499
Vetëbesimi (10 Pikë)1099
Vëmendje (10 Pikë)1099
Gjuha e trupit (10 Pikë)888
Humori (10 Pikë)1078
Etika (10 Pikë)1058
Respektimi i kohës (5 Pikë)545
907482246


GJYSMËFINALE

SHKOLLAGJYKATËS 1GJYKATËS 2GJYKATËS 3TOTALI
Shkolla e Mesme Ibrahim Rugova
Kamëz
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)171917
Objektiviteti (10 Pikë)1099
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)141413
Vetëbesimi (10 Pikë)999
Vëmendje (10 Pikë)101010
Gjuha e trupit (10 Pikë)999
Humori (10 Pikë)10108
Etika (10 Pikë)101010
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
949590279
Shkolla e Mesme Luigj Gurakuqi
Elbasan
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)161715
Objektiviteti (10 Pikë)1088
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)151312
Vetëbesimi (10 Pikë)998
Vëmendje (10 Pikë)91010
Gjuha e trupit (10 Pikë)1088
Humori (10 Pikë)10109
Etika (10 Pikë)91010
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
939085268
Shkolla e Mesme jo-publike New York
Tiranë
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)181718
Objektiviteti (10 Pikë)889
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)151313
Vetëbesimi (10 Pikë)989
Vëmendje (10 Pikë)1099
Gjuha e trupit (10 Pikë)91010
Humori (10 Pikë)878
Etika (10 Pikë)1098
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
928689267
Shkolla e Mesme Janaq Kilica
Fier
     
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)151516
Objektiviteti (10 Pikë)788
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)151413
Vetëbesimi (10 Pikë)988
Vëmendje (10 Pikë)1088
Gjuha e trupit (10 Pikë)978
Humori (10 Pikë)878
Etika (10 Pikë)1088
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
888082250


FINALE E VOGËL

SHKOLLAGJYKATËS 1GJYKATËS 2GJYKATËS 3TOTALI
Shkolla e Mesme Luigj Gurakuqi
Elbasan
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)171618
Objektiviteti (10 Pikë)1098
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)151212
Vetëbesimi (10 Pikë)1098
Vëmendje (10 Pikë)8108
Gjuha e trupit (10 Pikë)10108
Humori (10 Pikë)8109
Etika (10 Pikë)101010
Respektimi i kohës (5 Pikë)549
939090273
Shkolla e Mesme Janaq Kilica
Fier
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)201919
Objektiviteti (10 Pikë)1099
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)151314
Vetëbesimi (10 Pikë)10109
Vëmendje (10 Pikë)101010
Gjuha e trupit (10 Pikë)10109
Humori (10 Pikë)8108
Etika (10 Pikë)101010
Respektimi i kohës (5 Pikë)539
989497289


FINALE E MADHE

SHKOLLAGJYKATËS 1GJYKATËS 2GJYKATËS 3TOTALI
Shkolla e Mesme Ibrahim Rugova
Kamëz
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)162020
Objektiviteti (10 Pikë)91010
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)131515
Vetëbesimi (10 Pikë)81010
Vëmendje (10 Pikë)8910
Gjuha e trupit (10 Pikë)899
Humori (10 Pikë)8910
Etika (10 Pikë)8910
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
839699278
Shkolla e Mesme jo-publike New York
Tiranë
Parashtrimi i argumentit (20 Pikë)151819
Objektiviteti (10 Pikë)8910
Qartësia dhe komunikimi (15 Pikë)121414
Vetëbesimi (10 Pikë)899
Vëmendje (10 Pikë)8910
Gjuha e trupit (10 Pikë)7910
Humori (10 Pikë)889
Etika (10 Pikë)8910
Respektimi i kohës (5 Pikë)555
799096265