Kalendari i Trajnimeve


 • 22.12.2018Tiranë

  Gjimnazi privat “Ernest Koliqi” dhe Gjimnazi privat “Protagonistet”
 • 17.12.2018 Berat

  Gjimnazi “Kristo Isak” dhe Gjimnazi “Kristaq Capo”
 • 16.12.2018 Shkodër

  Gjimnazi “28 Nëntori”; Gjimnazi “Jordan Misja” dhe Shkolla Austriake
 • 15.12.2018 Korçë

  Gjimnazi “Themistokli Gërmenji”
 • 14.12.2018 Kukës

  Gjimnazi “Havzi Nela”
 • 10.12.2018 Elbasan

  Gjimnazi “Dhaskal Todri” dhe Gjimnazi “Kostandin Kristoforidhi”................. Foto Video
 • 10.12.2018 Burrel

  Foto Video Gjimnazi “28 Nëntori”...........................................
 • 10.12.2018 Rrëshen

  Gjimnazi “Rrëshen”........................................... Foto Video
 • 09.12.2018 Fushë Krujë

  Gjimnazi “Shote Galica”.................................................................... Foto Video
 • 09.12.2018Krujë

  Gjimnazi “Skënderbeu”........................................ Foto Video
 • 08.12.2018 Gramsh

  Gjimnazi “Shefqet Guzi”............................................................. . Foto Video
 • 26.11.2018Lezhë

  Gjimnazi “Hydajet Lezha” dhe Gjimnazi “Ishull-Lezhë”......................... Foto Video
 • 24.11.2018Kamëz

  Gjimnazi: “Ibrahim Rugova” dhe Gjimnazi: “Isa Boletini”........... Foto Video
 • 23.11.2018Durrës

  Gjimnazi: “Gjergj Kastrioti” dhe Gjimnazi:“Naim Frashëri”............. Foto Video
 • 21.11.2018Fier

  Gjimnazi: “Janaq Kilica” dhe Gjimnazi: “Perikli Ikonomi”. ......... Foto Video
 • 18.11.2018Tiranë

  Gjimnazi: Petro Nini Luarasi, Qemal Stafa, Harry T. Fultz. Foto Video
 • 17.11.2018Tiranë

  Gjimnazi Sami Frashëri, Ismail Qemali, Andon Zako Cajupi Foto Video
parallax background