“Re-Debate 4.0, Rigjallërimi i kulturës së debatit”, projekti i ri i Organizatës LIBURNETIK


62 Debate

Do të organizohen gjithsej 62 debate me nxënës të shkollave të mesme në bazë të formateve “Karl Popper”

15 Qytete

Në 14 qytete do të krijohen skuadrat e debatit që do të koordinohen nga një mësues për shkollë. Këta mësues do të shërbejnë dhe si koordinatorë lokalë për grupin e punës.

27 Shkolla

Organizimi i debateve në rang shkolle, në rang lokal, rajonal dhe në rang kombëtar në 28 shkolla të mesme në qytetet e qendra të Qarqeve Shkodër, Rrëshen, Burrel, Lezhë, Tiranë, Kamëz, Durrës, Gramsh, Gjirokastër, Fier, Vlorë, Elbasan dhe Korçë. .

3 Çmime

Për të rritur motivimin e nxënësve dhe të shkollave të mesme për t’u përfshirë në aktivitete të tjera të debatit, do të shpërndahen çmime për tre skuadrat më të mira.


There is still a huge gap between young people’s potentials and their skill to debate while using critical thinking.


The debate project started in 1995, as a project established by the Open Society Foundation for Albania in cooperation with the Ministry of Education and the Peace Corps Mission in Albania. This project, similar to the previous editions, aims to help the young debaters in developing their communications skills, critical thinking as well as encourage tolerance and respect over various ideas and increase the interest of the young people towards the current events. Among the values that this project aims to embrace is the continuous need of educating the young generations as opposed to the wrong or absent models of Albanian society.


Read more


Në Fokus

Gjatë aktiviteteve...

Momente nga aktivitet e realizuar gjatë trajnimeve dhe debateve.

home_meeting_pic10
Jemi kudo!

Facebook

Instagram

Youtube

home_meeting_pic7
home_meeting_pic8
home_meeting_pic9
parallax background

“I may be wrong and you may be right, and by an effort, we may get nearer to the truth. The truth is out there, but no one has a monopoly on it, ...”

“I may be wrong and you may be right, and by an effort, we may get nearer to the truth. The truth is out there, but no one has a monopoly on it, ...”