Re-Debate 5.0 Kampionati Kombëtar i Debatit – NJOFTIM!
June 28, 2020
Përfundon Faza e Debateve në nivel qyteti. Zbuloni 16 shkollat finaliste të Re-Debate 5.0!
July 2, 2020

Shorte Special në vazhdimësi të garës në Nivel qyteti

Si pasojë e skualifikimit të Shkollës së Mesme ‘PLATONI’ dhe ‘PERLA, dy skuadrat në garë Isuf Gjata, Korçë dhe Halim Xhelo, Vlorë mbetën pa rival.
Organizata LIBURNETIK vendosi të identifikojë një skuadër tjetër rivale për të dyja shkollat përmes një shorti ku do të përfshihen të gjitha skuadrat e Re-Debate.