10 Korrik, 2020

Re-Debate 5.0 Kampionati Kombëtar i Debatit – DEKLARATË!

DEKLARATË Dëshirojmë në radhë të parë të përshëndesim të gjithë ndjekësit e LIBURNETIK dhe të gjithë pjesëmarrësit e Re-Debate 5.0 Kampionati Kombëtar i Debatit. Duke u […]
3 Korrik, 2020

Hidhet shorti i raundit të parë për Fazën III. Këto janë 8 Debatet midis 16 Finalistëve!

Ditën e sotme është hedhur shorti për raundin e parë për fazën III të Re-Debate 5.0 – Kampionati Kombëtar i Debatit. Nën moderimin e drejtorit të […]
28 Qershor, 2020

Re-Debate 5.0 Kampionati Kombëtar i Debatit – NJOFTIM!

Pas skualifikimit të skuadrës së Shkollës së Mesme ‘PLATONI’, Korçë, më datë 28.06.2020 për arsye mos pjesëmarrjeje, Shkolla e Mesme ‘Isuf Gjata’ ka mbetur pa rival. […]
9 Maj, 2019

Përfundon edicioni i dytë i Re-Debate – “Rigjallërimi i Kulturës së Debatit”, Gjimnazi ‘Dhaskal Todri’, Elbasan shpallet fitues!

Pas një rrugëtimi të gjatë në 15 qytete dhe në 31 shkolla të Shqipërisë, Organizata LIBURNETIK ka mbyllur me sukses projektin Re-Debate 4.1 – ‘Rigjallërimi i […]
9 Mars, 2019

Re-Debate 4.1, starton debati në rang qyteti; Gjimnazi Protagonistët, Qemal Stafa, Harry T. Fultz dhe Ernest Koliqi kandidat për finale!

Kampionati kombëtar i debatit në edicionin e tij të dytë ReDebate 4.1, ka nisur fazën e debateve në rang qyteti midis shkollave në qytetet ku projekti […]