Do you have any questions or suggestions? Ask us a question, send a message

[contact-form-7 id="131" title="Contact form 1"]
25 Shkurt, 2020

Promovimi i Debatit Konstruktiv, LIBURNETIK Elbasan organizon një konkurs midis nxënësve të Shkollës 9-vjeçare “Qamil Guranjaku”

Promovimi i kulturës së debatit dhe mendimit kritik tek të rinjtë vazhdon të jetë një nga qëllimet kryesore të Organizatës LIBURNETIK. Në kuadër të Projektit Re-Debate […]
19 Shkurt, 2020

Prezantohet Projekti Re-Debate 5.0, Kampionati Kombëtar i Debatit

Më 19 Shkurt 2020, Organizata LIBURNETIK në bashkëpunim me Kongresin Rinor Kombëtar dhe Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë (MASR), me mbështetjen e Fondacionit ‘Shoqëria e […]
16 Shkurt, 2020

Prezantimi i Projektit Re-Debate 5.0 – ”Rigjallërimi i Kulturës së Debatit”

‘Ministria e Arsimit Sportit dhe Rinisë’ do të mirëpresë eventin prezantues të Projektit ‘Re-Debate 5.0 – Rigjallërimi i Kulturës së Debatit’, të Mërkurën më datë 19 Shkurt. […]
15 Janar, 2020

Përfundon faza e trajnimeve të Re-Debate 5.0

Ka përfunduar sot faza e trajnimeve të projektit Re-Debate 5.0 – Rigjallërimi i Kulturës së Debatit. Qyeteti i Durrësit ka qenë stacioni i fundit ku stafi […]
12 Dhjetor, 2019

Nis faza e trajnimeve të Re-Debate 5.0

Këtë të premte, 12 Dhjetor, Ka nisur faza e debateve në nivel shkolle e projektit Re-Debate 5.0. Faza e trajnimeve ka filluar në Kamëz ku këtë […]
25 Nëntor, 2019

Duke pritur Re-Debatte 5.0… Debat miqësor midis shkollave “Janaq Kilica” dhe “Shote Galica”

Në prag të Re-Debate 5.0, Kampionatit Kombëtar të Debati, u organizua një debat miqësor midis shkollave të mesme “Shote Galica” Fushë Krujë dhe “Janaq Kilica”, Fier […]
8 Tetor, 2019

Fillon edicioni i III i Kampionatit Kombëtar të Debatit, “Re-Debate 5.0″

Organizata Liburnetik ka nisur zbatimin e edicionit të III-të të projektit “Re-Debate – Rigjallërimi i Kulturës së Debatit” me mbështetjen e Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë. Përgjatë […]
3 Maj, 2019

Re-Debate 4.1 – Finalja e Kampionatit Kombëtar të Debatit do të mbahet në datat 5 dhe 6 maj 2019

Tirana do të jetë qyteti që do të mirëpres per të dytin vit Finalen e Kampionatit Kombëtar të Debatit që do të përbyll projektin Re-Debate 4.1 […]
18 Prill, 2019

Zbuloni 8 Debatet e Kampionatit Kombetar Re-Debae 4.1!

Debatet qe do te zhvillohen ne date 5 Maj 2019: Gjimnazi ‘Dhaskal Todri’ (Elbasan) VS. Gjimnazi ‘28 Nëntori’ Sk. B (Burrel) Gjimnazi jopublik ‘Ernest Koliqi’ (Tiranë) VS. Gjimnazi […]
sq
en_GB it_IT sq