Finale


18 Qershor 2018

Tirana International Hotel (Salla Abret dhe Salla Teuta)

 • 09:00 - 09:30Regjistrimi i pjesëmarrësve

 • 09.30 - 10:00Ceremonia e hapjes

  Z. Ergys Gezka, Organizata LIBURNETIK Z. Klodjan Seferaj, Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë
 • 10:30 - 11:30Debat I / Debati II

  Gjimnazi “Isa Boletini” Kamëz – Gjimnazi “Hydajet Lezha” Lezhë Gjimnazi “28 Nëntori” Shkodër – Gjimnazi “18 Tetori” Lushnje
 • 12:00 - 13:00 Debati III / Debati IV

  Gjimnazi “Shefqet Guzi” Gramsh – Gjimnazi “Naim Frashëri” Durrës Gjimnazi “Rrëshen” Rrëshen – Gjimnazi “28 Nëntori” Burrel
 • 13:00 - 14:00 Pushim Dreke

 • 14:00 - 15:00Debati V / Debati VI

  Gjimnazi “Halim Xhelo” Vlorë – Gjimnazi “Dhaskal Todri” Elbasan Gjimnazi “Petronini Luarasi” Tiranë – Gjimnazi “Janaq Kilica” Fier
 • 15:30 – 16:30Debati VII / Debati VIII

  Gjimnazi “Asim Zeneli” Gjirokastër – Gjimnazi “Qemal Stafa” Tiranë Gjimnazi “Andon Zako Çajupi” Tiranë – Gjimnazi “Raqi Qirinxhi” Korçë

19 Qershor 2018

Pallati i Kongreseve (Salla Convegno Kati II)

 • 08:30 - 09:00Regjistrimi i pjesëmarrësve

 • 09.00 - 09:10Ceremonia e hapjes

  Fjalë hapëse e Z. Ergys Gezka, LIBURNETIK Hedhja e shortit për çerek finalet
 • 09:10 - 10:30Çerekfinalet

  Debat I & Debati II
 • 10:30 - 12:00Çerekfinalet

  Debati III & Debati IV
 • 12:00 - 13:00 Pushim Dreke

 • 13:00 - 14:00Gjysëmfinalet

  Debati I Skuadra A – Skuadra B Debati II Skuadra A – Skuadra B
 • 14:00 - 15:00Finalja e Vogël

  Skuadra A – Skuadra B
 • 15:00 - 15:20Finalja e Madhe

  Prezantimi i finales, Z. Ergys Gezka, LIBURNETIK Z. Andi Dobrushi, Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë Znj. Lindita Nikolla, Ministër, Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë (tbc) Z. Erion Veliaj, Kryetar, Bashkia Tiranë (tbc).
 • 15:20 - 16:20

  Finalja e Madhe Skuadra A – Skuadra B
 • 16:30 - 17:00

  Ceremonia e mbylljes dhe dhënia e çmimeve nga përfaqësuesi i OSFA, Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë dhe Bashkisë Tiranë.
parallax background