Përfundon Faza e Debateve në nivel qyteti. Zbuloni 16 shkollat finaliste të Re-Debate 5.0!
2 Korrik, 2020
TiBO TV partner i Re-Debate 5.0 – Kampionatit Kombëtar të Debatit
7 Korrik, 2020

Hidhet shorti i raundit të parë për Fazën III. Këto janë 8 Debatet midis 16 Finalistëve!

Ditën e sotme është hedhur shorti për raundin e parë për fazën III të Re-Debate 5.0 – Kampionati Kombëtar i Debatit.
Nën moderimin e drejtorit të projektit, z. Ergys Gezka, shorti i sotëm përcaktoi përballjet e 16 skuadrave finaliste të këtij edicioni.
Të 16 skuadrat do të përballen midis tyre në 8 debate,  nga ku më pas do të shohim dhe çerek finalistët e këtij edicioni të cilët do të përcaktojnë gjysmëfinalistët dhe debatet finale për këtë edicion.
 
  • Shkolla e Mesme “Flatrat e Dijes”-Shkolla e Mesme “Ibrahim Rugova”
  • Shkolla e Mesme “Partizani”-Shkolla e Mesme Profesionale “Harry T. Fultz”
  • Shkolla e Mesme “28 Nëntori”-Shkolla e Mesme “Luigj Gurakuqi
  • Shkolla e Mesme “Ernest Koliqi”-Shkolla e Mesme “Turgut Ozal”
  • Shkolla e Mesme “Ismail Qemali”-Shkolla e Mesme “Protagonistët”
  • Shkolla e Mesme “Rrëshen”-Shkolla e Mesme “Janaq Kilica”
  • Shkolla e Mesme “Naim Frashëri”-Shkolla e Mesme “Skënderbeu”
  • Shkolla e Mesme “Dhaskal Todri”-Shkolla e Mesme “New York”