Asija Kasemi: “Formim dhe Re-Debate janë dy fjalë te cilat lidhen ngushtë me njëra-tjetrën
18 Maj, 2020
Re-Debate 5.0 Kampionati Kombëtar i Debatit – NJOFTIM!
28 Qershor, 2020

Hidhet shorti për debatet në rang qyteti. Njihuni me kalendarin e plotë të debateve

Kampionati Kombëtar i Debatit, Re-Debate 5.0 ka mbërritur në fazën e dytë, atë të debateve në nivel qyteti.

Sot në orën 13.00 është hedhur live shorti që ka përcaktaur edhe debatet për qytetet që në përfaqësinë e tyre kanë më shumë se dy shkolla.

Re-Debate 5.0 këtë vit do të zhvillohet online nëpërmjet platformës Zoom dhe të gjitha debatet do të transmetohen live në faqen Facebbok të Organizatës LIBURNETIK.

Në vazhdim video e hedhjes së shortit:

Kalendari i Debateve në nivel qyteti është i disponueshëm në këtë faqe: https://www.liburnetik.org/redebate/debatet-ne-nivel-qyteti-re-debate-5-0-2/

Tiranë

Data: 19 Qer. | 11:00

Shkolla e Mesme “Ismail Qemali” – Shkolla e Mesme Profesionale “Harry T. Fultz”

Data: 19 Qer. | 16:30

Shkolla e Mesme “Sami Frashëri” – Shkolla e Mesme “Qemal Stafa”

Data: 20 Qer. | 11:00

Shkolla e Mesme Jo-Publike “Ernest Koliqi” – Shkolla e Mesme Jo-Publike “Turgut Ozal”

Data: 20 Qer. | 16:30

Shkolla e Mesme “Andon Zako Çajupi – Shkolla e Mesme Jo-Publike “Protagonistët”

Data: 21 Qer. | 11:00

Shkolla e Mesme Jo-Publike “New York” – Shkolla e Mesme “Partizani”

 

Shkodër

Data: 21 Qer. | 16:30

Shkolla e Mesme “Jordan Misja” – Shkolla e Mesme “28 Nëntori”

 

Rrëshen

Data: 22 Qer. | 16:30

Shkolla e Mesme “Rrëshen” – Shkolla e Mesme “28 Nëntori” Burrel

 

Lezhë

Data: 23 Qer. | 11:00

Shkolla e Mesme “Hydajet Lezha” – Shkolla e Mesme “Ishull Lezhe”

 

Kukës

Data: 23 Qer. | 16:30

Shkolla e Mesme “Havzi Nela” – “Ahmet Voka”

 

Krujë / Fushë-Krujë

Data: 24 Qer. | 11:00

Shkolla e Mesme “Shote Galica” – Shkolla e Mesme “Skenderbeu”

 

Kamëz

Data: 24 Qershor | 16:30

Shkolla e Mesme “Ibrahim Rugova” – Shkolla e Mesme “Isa Boletini”

 

Kamëz – Vlorë

Data: 25 Qer. | 11:00

Shkolla e Mesme Profesionale “Kamëz” – Shkolla e Mesme Jo-Publike “Mustafa Qemal Ataturk”

 

Durrës

Data: 25 Qer. | 16:30

Shkolla e Mesme “Gjergj Kastrioti” – Shkolla e Mesme “16 Shtatori”

 

Durrës – Shijak

Data: 26 Qer. | 11:00

Shkolla e Mesme “Leonik Tomeo” – Shkolla e Mesme “Naim Frashëri”

 

Elbasan

Data: 26 Qer. | 16:30

Shkolla e Mesme “Vasil Kamami” – Shkolla e Mesme “Kostandin Kristoforidhi”

Data: 27 Qer. | 11:00

Shkolla e Mesme “Dhaskal Todri” – Shkolla Pedagogjike “Luigj Gurakuqi”

 

Korçë

Data: 27 Qer. | 16:30

Shkolla e Mesme “Faik Konica” – Shkolla e Mesme “Themistokli Gërmenji”

Data: 28 Qer. | 11:00

Shkolla e Mesme Jo-Publike “Platoni” – Shkolla e Mesme “Isuf Gjata”

 

Pogradec

Data: 28 Qer. | 16:30

Shkolla e Mesme “Muharrem Çollaku” – Shkolla e Mesme “Gjergj Pekmezi”

 

Vlorë

Data: 29 Qer. | 11:00

Shkolla e Mesme “Halim Xhelo” – Shkolla e Mesme Jo-Publike “Perla”

 

Fier

Data: 29 Qer. | 16:30

Shkolla e Mesme “Janaq Kilica” – Shkolla e Mesme Jo-Publike “Flatrat e dijes”

Data: 30 Qer. | 11:00

Shkolla e Mesme “Perikli Ikonomi” – TBA

 

Sarandë

Data: 30 Qer. | 16:30

Shkolla e Mesme “Hasan Tahsini” – Shkolla e Mesme Jo-Publike “Dea”