June 20, 2018

Përfundon Kampionati Kombëtar i Debatit, Shkolla e mesme “Janaq Kilica” Fier shpallet fituese

Eshtë përmbyllur me sukses projekti Re-Debate 4.0 – Rigjallërimi i Kulturës së Debatit zbatuar nga LIBURNETIK Organisation me mbështetjen e Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë […]
December 10, 2017

Starton Projekti “Re-Debate 4.0, Rigjallërimi i kulturës së debatit”

“Re-Debate 4.0, Rigjallërimi i kulturës së debatit”, projekti më i ri i Organizatës LIBURNETIK i mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë. “Re-Debate 4.0, Rigjallërimi […]
November 3, 2016

Si të përgatitemi nga ana psikologjike për një pacient traumatik

Organizata LIBURNETIK dhe Shoqata e Teknikëve të Imazherisë (AITA) organizuan sot në ambjentet e Qendrës Rinore një leksion të hapur me temën : “Si të përgatitemi […]
September 30, 2016

Nis në Fier zbatimi i “Dashuri përmes Ngjyrave” në Qendrën Sociale Murialdo

Shërbimi vullnetar “Dashuri përmes Ngjyrave” promovuar nga Organizata LIBURNETIK në bashkëpunim me Qendrën Sociale Murialdo dhe Qendrën Horizont ka nisur zbatimin edhe në qytetin e Fierit. Falë kësaj […]
EnglishAlbania