February 22, 2019

Organizata LIBURNETIK hap thirrjen për pjesëmarrës për projektin ‘Akademia e Aktivizmit’

Organizata LIBURNETIK, me mbështetjen e Fondacionit Friedrich Ebert lançon projektin e saj më të ri, ‘Akademia e Aktivizmit’ në kuadër të një prej objektivave primarë të saj, […]
February 21, 2019

Prezantohet edicioni i dytë i ReDebate

Këtë të enjte LIBURNETIK Organisation prezantoi në ambientet e “Europe House” edicionin e dytë të ReDebate, një projekt me synim mbështetjen e zhvillimit të mendimit kritik […]
February 19, 2019

Prezantimi i Projektit Re-Debate 4.1 – Rigjallërimi i Kulturës së Debatit

Do të jetë ‘Europe House’ që do të mirëpresë eventin prezantues të Projektit ‘Re-Debate 4.1 – Rigjallërimi i Kulturës së Debatit’, të Enjten më datë 21 […]
February 5, 2019

“Biblioteka, qendër informacioni dhe ndërveprimi” Kalendari i aktiviteteve për muajin Shkurt

Organizata LIBURNETIK në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë po zhvillon një serë aktivitetesh në Bibliotekën  e njësisë administrative nr. 2. Ky projekt vë theksin tek të rinjtë […]
AlbaniaEnglish