May 26, 2016

Tirana Art Fest, shpallen fituesit e edicionit të parë. Triumfon Gjimnazi “Ismail Qemali” si shkolla më e talentuar

Për herë të parë, organizata LIBURNETIK dhe Bashkia Tiranë, nëpërmjet Drejtorisë së Rinisë, organizuan projektin TAF, “Tirana Art Fest”. Mbrëmja e djeshme ka mbledhur në Sheshin “Nënë […]
May 25, 2016

Tirana Art Fest, sot finalja e madhe në Sheshin Nene Tereza

Organizata Liburnetik ju fton këtë pasdite të bëheni pjesë e finales së madhe të Tirana Art Fest. Për gjatë dy muajve 600 të rinj nga 16 […]
May 18, 2016

Projekti i Bashkisë Tiranë:“Shkolla si qendër komunitare”, Liburnetik organizon trajnim mbi barazinë gjinore

Në kuadër të projektit të Bashkisë së Tiranës “Shkolla si qendër komunitare”, organizata LIBURNETIK zhvilloi dy aktivitet në Gjimnazin “Sinan Tafaj”, me pjesëmarrjen e nxënësve të viteve […]
April 7, 2016

Panairi i Karrierës 2016: Eksploro botën tënde…

7 Prill, 2016 – Organizata LIBURNETIK ishte prezente në “Panairin e Karrierës 2016: Eksploro botën tënde…” në ambjentët e Fakultetit Ekonomik, organizuar nga Qendra e Karrierës, Universiteti i […]
EnglishAlbania