January 23, 2017

Nisin audicionet e edicionit të dytë të “Tirana Art Fest”

“Tirana Art Fest” rikthehet sërish për të dytin vit radhazi në të gjitha gjimnazet e  Tiranës (publike dhe jopublike), ku të rinj nga mosha 15 deri […]
November 3, 2016

Si të përgatitemi nga ana psikologjike për një pacient traumatik

Organizata LIBURNETIK dhe Shoqata e Teknikëve të Imazherisë (AITA) organizuan sot në ambjentet e Qendrës Rinore një leksion të hapur me temën : “Si të përgatitemi […]
October 31, 2016

Si të përgatitemi nga ana psikologjike për një pacient traumatik

Shoqata e Teknikëve të Imazherisë (AITA) në bashkëpunim me LIBURNETIK Organisation duke u bazuar në eksperiencat e profesionistëve të rinj, veshtirësitë që kanë hasur me pacientë […]
September 30, 2016

Nis në Fier zbatimi i “Dashuri përmes Ngjyrave” në Qendrën Sociale Murialdo

Shërbimi vullnetar “Dashuri përmes Ngjyrave” promovuar nga Organizata LIBURNETIK në bashkëpunim me Qendrën Sociale Murialdo dhe Qendrën Horizont ka nisur zbatimin edhe në qytetin e Fierit. Falë kësaj […]
EnglishAlbania