December 10, 2017

Starton Projekti “Re-Debate 4.0, Rigjallërimi i kulturës së debatit”

“Re-Debate 4.0, Rigjallërimi i kulturës së debatit”, projekti më i ri i Organizatës LIBURNETIK i mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë. “Re-Debate 4.0, Rigjallërimi […]
May 4, 2017

“Tirana Art Fest” zgjedh fituesit e edicionit të dytë

E kthyer tashmë në një traditë për promovimin e talenteve të reja në fusha të ndryshme të artit dhe kulturës në gjimnazet e kryeqytetit, “Tirana Art Fest” […]
March 11, 2017

Fillon Projekti “Reconstruction and rehabilitation of the Children’s Cultural Center in Librazhd”

Organizata LIBURNETIK zhvilloi disa takime me Bashkinë Librazhd dhe vendosën të bashkëpunojnë në lidhje me një projekt propozim prioritar për Bashkinë, në vecanti për fëmijët dhe […]
January 23, 2017

Nisin audicionet e edicionit të dytë të “Tirana Art Fest”

“Tirana Art Fest” rikthehet sërish për të dytin vit radhazi në të gjitha gjimnazet e  Tiranës (publike dhe jopublike), ku të rinj nga mosha 15 deri […]
EnglishAlbania