April 7, 2016

Panairi i Karrierës 2016: Eksploro botën tënde…

7 Prill, 2016 – Organizata LIBURNETIK ishte prezente në “Panairin e Karrierës 2016: Eksploro botën tënde…” në ambjentët e Fakultetit Ekonomik, organizuar nga Qendra e Karrierës, Universiteti i […]
March 31, 2016

“TIRANA ART FEST”, Zbulim dhe promovim i talenteve

Të rinjtë e gjimnazeve të Tiranës do kenë një mundësi më shumë për të zhvilluar dhe promovuar talentin e tyre në muzikë, multimedia, kërcim dhe aktrim. […]
February 27, 2016

DIASPORA 2.0 – Workshop: Integrimi në itali dhe emigracioni në kthim

Shqipëria është një nga vendet e pakta në nivel botëror që pothuajse më shumë se një të tretën e popullsisë e ka në emigracion. Gjatë fillimit të […]
February 20, 2016

DIASPORA 2.0 – Workshop: Informimi i të rinjve mbi mundësitë e studimit në Itali

Shqipëria është një nga vendet e pakta në nivel botëror që pothuajse më shumë se një të tretën e popullsisë e ka në emigracion. Gjatë fillimit të […]
EnglishAlbania