August 12, 2019

LIBURNETIK i bashkohet Rinisë dhe Shoqërisë Civile në Ditën Ndërkombëtare të Rinisë

LIBURNETIK i bashkohet Rinisë dhe Shoqërisë Civile në Ditën Ndërkombëtare të Rinisë, në këtë ditë sa të rëndësishme e të bukur! Tema e Ditës Ndërkombëtare të […]
July 14, 2019

5 Vjet LIBURNETIK Organisation

Organizata LIBURENTIK feston 5 vjetorin e krijimit. Përshëndetje miq! Jam i nderuar dhe njëkohësisht i emocionuar të ndaj me ju rëndësinë që paraqet për LIBURNETIK e […]
July 10, 2019

Përfundon Muaji i I i Shkollës Verore ‘Të mësosh Kompjuterin – Computer Literacy’

Ka përfunduar me sukses Muaji i I i Shkollës Verore ‘Të mësosh Kompjuterin – Computer Literacy’, dhe është drejt përfundimit muaji i II. Ky është edicioni […]
July 8, 2019

Qëndrim mbi Ligjin e Rinisë

Organizata LIBURNETIK, pjesë e Kongresit Rinor Kombëtar dhe e Bordit Drejtues, mbështet fuqimisht rekumandimet dhe sugjerimet e dhëna nga Kongresi Rinor Kombëtar mbi Ligjin për Rininë. […]
EnglishAlbania