Festa e 1 Qershorit në Elbasan organizuar nga LiburnEtik
June 1, 2015
DIASPORA 2.0 – Workshop: Roli dhe Kontributi i Diasporës shqiptare në Zhvillimin e Vendit.
February 6, 2016

LIBURNETIK Organisation ka marr pjese sot ne aktivitetin per çertifikimin e trajnerëve Glow Tirana, i organizuar nga Qendra Rinore Tiranë, degë e Shërbimit Kombëtar për Rininë në Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, në bashkëpunim me American Peace Corp dhe Ambasadën Amerikane, si dhe me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit.
Misioni i GLOW Albania është “Të zhvillojmë potencialin e lindur të vajzave në Shqipëri duke u dhënë atyre aftësitë dhe njohuritë e nevojshme për t’u shndërruar në lidere aktive të komuniteteve të tyre’’.

EnglishAlbania