Bota e Tingujve

Projekti “Bota e Tingujve” kishte në qendër artin dhe ndihmesën që arti mund t’u japë fëmijëve me aftësi të veçanta. Qëllimi i tij ishte zhvillimi i aftësive krijuese, artistike dhe përmirësimi i gjendjes emocionale të fëmijëve përmes terapisë së artit[1] dhe aktiviteteve që ndihmojnë në integrimin e tyre në shoqëri.

Për më shumë kliko këtu

Prezantimi i projektit Re-Debate 4.0

Për më shumë kliko këtu

Diaspora 2.0

Për më shumë kliko këtu