Ju ftojmë nesër në eventin përmbyllës të projektit “Fight Corruption and Have Fun”
January 26, 2018
Nis edicioni i tretë i ‘Tirana Art Fest’
February 15, 2018

Kampionati Kombëtar i Debatit ka Hapur Dyert Për Nxënësit e Shkollës “Shefqet Guzi”

Me një mungesë prej më shumë se 2 vitesh në gjimnazin e qytetit tonë, Shefqet Guzi, janë hapur kështu sërisht dyert për nxënësit të cilët shkëlqejnë në fushën e debatit dhe argumentit.

Lexo të plotë: http://www.gramshinews.com/2018/02/08/kampionati-kombetar-debatit-ka-hapur-dyert-per-nxenesit-e-shkolles-shefqet-guzi/